Huis > H > Hoe Iphone Koppelen Aan Windows-Pc?

Hoe iPhone koppelen aan Windows-pc?

Hiervoor moet u uw iPhone weer aansluiten op uw computer via een USB-kabel. Klik op uw iPhone boven in de navigatiebalk van iTunes. Klik op het tabblad “Overzicht” en vink hier de optie “Synchroniseer met deze iPhone via Wi-Fi” aan. Dat was het al!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar vind ik Apparaatbeheer op iPhone?

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'VPN- en apparaatbeheer'. Als er een profiel is geïnstalleerd, tikt u erop om te zien welk soort wijzigingen er zijn aangebracht. Als u meer wilt weten over de door uw organisatie gewijzigde functies, kunt u uw beheerder vragen of deze instellingen geforceerd zijn opgelegd. Trouwens, kan iphone niet verbinden met pc? 9 oplossingen voor wanneer je iPhone niet herkend wordt door iTunes op je PC of Mac.

  • Wanneer iTnues je iPhone niet herkent probeer met het volgende:
  • Gebruik andere kabel.
  • Oplaadpoort schoonmaken.
  • iTunes upadaten.
  • iPhone opnieuw starten.
  • Toegang aan je pc geven.
  • Gebruik andere usb-poort.
  • Computer herstarten.

En nog een vraag, waarom ziet mijn laptop mijn telefoon niet?

Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom je laptop je telefoon niet ziet:
1. Ze zijn niet gekoppeld. Zorg ervoor dat u uw apparaten correct hebt gekoppeld.
2. Er is een probleem met de verbinding. Probeer zowel uw laptop als uw telefoon opnieuw op te starten en controleer vervolgens de verbinding opnieuw.
3. Het stuurprogramma voor uw telefoon is niet op uw laptop geïnstalleerd. U kunt drivers voor populaire telefoons meestal online vinden.
4. De Bluetooth-instellingen van uw laptop zijn misschien verkeerd geconfigureerd. Controleer de instellingen en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld en dat uw telefoon is ingesteld als vertrouwd apparaat. Hoe geef je een iPhone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone een harde reset te geven: via het toestel zelf en via iTunes.
Om een iPhone via het toestel zelf te resetten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat het scherm leeg is en het Apple logo verschijnt. Zodra het Apple logo verschijnt, laat u beide knoppen los en zal de iPhone opnieuw opstarten.
Om een iPhone via iTunes een harde reset te geven, sluit u de iPhone met een USB-kabel aan op een computer en opent u iTunes. Selecteer de iPhone in de lijst met apparaten en klik op de knop "Herstellen". Bevestig het herstel en laat iTunes de iPhone wissen en herstellen.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone met mijn computer?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.
Hoe synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Je kunt ook vragen hoe zet ik bestanden van iphone op computer?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Waar staan profielen iPhone? Profielen vindt u in de app Instellingen op uw iPhone. Tik op het pictogram Instellingen en vervolgens op uw naam bovenaan het menu Instellingen. Uw profiel bevat uw naam, Apple ID, e-mailadres, telefoonnummer en andere accountgegevens. U kunt uw profiel ook openen door in de App Store op het pictogram Profiel te tikken.

Wat is extern Beheer iPhone?

Beheer op afstand is de mogelijkheid om een apparaat op afstand te bedienen en te beheren. Dit kan via het internet of via een lokale netwerkverbinding. Met beheer op afstand kunt u apparaatinformatie bekijken, apps beheren en activiteitenlogboeken bekijken. U kunt een apparaat ook op afstand wissen als het verloren of gestolen is.

Door Friedman Wierschem

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik het beste mijn iPhone verkopen? :: Hoe zoom je uit op Chromebook?
Handige links