Huis > W > Waar Kan Ik Het Beste Mijn Iphone Verkopen?

Waar kan ik het beste mijn iPhone verkopen?

iPhoneiPhone

Daarna hebben we de iPhone ook daadwerkelijk toegestuurd:

  • 123verkopen.nl.
  • gsmloket.nl.
  • rebuy.nl.
  • swappie.com.
  • webuyit.nl.
  • zonzoo.nl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe iPhone leegmaken voor verkoop?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn oude iphone verkopen? Heb je geen zin om je toestel aan een particulier te verkopen, dan kun je ook je iPhone inruilen voor geld. Je kunt bij Apple terecht en krijgt dan een kortingsbon voor je volgende aankoop. Meestal levert het niet zoveel op. Je kunt beter terecht bij partijen die refurbished iPhones aanbieden.

Bovendien, wat is een iphone 8 nog waard?

Een iPhone 8 is ongeveer 700 dollar waard. Waar krijg je het meeste geld voor je oude telefoon? Er zijn een paar verschillende mogelijkheden om je oude telefoon te verkopen. Je kunt hem verkopen op een site als eBay, of via een telefoonrecyclingprogramma. Je kunt hem ook inruilen bij een telefoonmaatschappij als AT&T of Verizon.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waar kan ik mijn telefoon inruilen voor geld?

Dat is heel simpel: jouw oude telefoon is geld waard. Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels en ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart. Zo wordt het kopen van een nieuwe telefoon nog goedkoper én aantrekkelijker. Hoe maak ik mijn iPhone helemaal leeg? Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Daarvan, hoe maak ik mijn oude iphone leeg?

Ga terug naar Instellingen en tik op 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Als u Zoek mijn [apparaat] hebt ingeschakeld, moet u wellicht uw Apple ID en wachtwoord invoeren. Hoe iPhone volledig wissen? De beste manier om je iPhone volledig te wissen is door hem een fabrieksreset te geven. Dit zal alle gegevens en instellingen op uw apparaat wissen en het terugbrengen naar de fabrieksinstellingen. Open hiervoor de app Instellingen en tik op Algemeen. Scroll vervolgens naar de onderkant en tik op Reset. Tik ten slotte op Alle inhoud en instellingen wissen.

Je kunt ook vragen wat is mijn iphone 5 nog waard?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de waarde van een iPhone 5 varieert afhankelijk van een aantal factoren, zoals het model, de staat, de leeftijd en de opslagcapaciteit. Over het algemeen zou een iPhone 5 in goede staat met 64 GB opslagruimte echter ongeveer 200 dollar waard zijn.

Door Fanchan

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn iPhone 7 nog waard? :: Hoe iPhone koppelen aan Windows-pc?
Handige links