Huis > H > Hoe Zet Ik Automatische Ondertiteling Uit?

Hoe zet ik automatische ondertiteling uit?

Standaard aan- of uitzetten

  1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Ondertiteling.
  4. Tik op Ondertiteling weergeven om altijd ondertiteling te laten zien als die beschikbaar is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

U kunt gesproken ondertiteling in- en uitschakelen door met de afstandsbediening het menu van de TV-ontvanger te openen. Er is een optie om de gesproken ondertitels in en uit te schakelen in het configuratiemenu.

Dienovereenkomstig, hoe werkt live ondertiteling?

De ondertiteling van live-uitzendingen werkt via spraakherkenning. Dat houdt in dat de ondertitelaar meeluistert met wat wordt gezegd, waarna hij die gesproken dialoog opnieuw inspreekt. Via een spraakherkenner wordt die ingesproken dialoog dan omgezet in tekst. Hoe zet je ondertiteling uit op PC? U kunt de manier aanpassen waarop uw ondertiteling wordt weergegeven in Windows 10:

  1. Ga op een Windows 10-pc naar Instellingen.
  2. Tik of klik opEase van Access.
  3. Tik of klik op Ondertiteling.
  4. Pas aan hoe ondertiteling wordt weergegeven op uw schermen.

Daarvan, kan je ondertiteling groter maken?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de software die u gebruikt om uw ondertitels te maken. Sommige software heeft opties om ondertitels groter te maken, andere niet. Als u software gebruikt die deze optie niet heeft, kunt u misschien de lettergrootte van uw ondertitels vergroten door de CSS (cascading style sheet) die bij uw ondertitelbestand hoort te bewerken. Hoe ondertiteling op chromecast? Er zijn een paar manieren om te ondertitelen op chromecast.
De eerste manier is om de ingebouwde ondertitelfunctie op uw chromecast-apparaat te gebruiken. Ga hiervoor gewoon naar het instellingenmenu en schakel ondertiteling in. Wanneer u vervolgens een video bekijkt, kunt u de ondertitelingsoptie selecteren in het chromecast-menu.
De tweede manier om ondertiteling op chromecast in te schakelen is door een app van derden te gebruiken, zoals VLC mediaspeler. Om dit te doen, downloadt en installeert u gewoon de VLC-mediaspeler-app op uw apparaat. Open vervolgens de app en ga naar het instellingenmenu. Schakel onder het afspeelgedeelte de optie ondertiteling in. Open ten slotte de video die u wilt bekijken en selecteer de ondertitelingsoptie in het chromecast-menu.
De derde manier om te ondertitelen op chromecast is om een Chrome-extensie zoals SubCast te gebruiken. Om dit te doen, installeer je gewoon de SubCast-extensie uit de Chrome-winkel. Open vervolgens de video die u wilt bekijken en klik op het SubCast-pictogram. Selecteer de ondertitelingsoptie in het menu en geniet van uw video met ondertiteling!

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik automatische correctie uit?

Zorg ervoor dat het toetsenbord vooraan staat en tik op het pictogram boven aan het toetsenbord om te beginnen met typen.

Je kunt ook vragen hoe kun je ondertiteling verwijderen?

Ondertiteling verwijderen

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Zoek de taal die je wilt verwijderen en selecteer Opties. Verwijderen in de kolom Ondertiteling.
  4. Je wordt gevraagd te bevestigen dat je de ondertiteling wilt verwijderen. Klik op ONDERTITELING VERWIJDEREN.
Hoe krijg ik de ondertiteling weg op YouTube? Standaard instellen op aan of uit
  1. Klik op je profielfoto .
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik in het linkermenu op Afspelen en prestaties.
  4. Vink Altijd ondertiteling weergeven aan of uit.
  5. Vink Inclusief automatisch gegenereerde ondertiteling (indien beschikbaar) aan of uit.

Hoe zet je live ondertiteling uit op YouTube?

Hoe kan ik de ondertiteling op YouTube uitzetten?

  1. Ga naar YouTube.
  2. Klik op de ronde profielfoto rechts bovenin.
  3. Ga naar Instellingen > Afspelen.
  4. Haal het vinkje weg bij 'Altijd ondertiteling weergeven'
  5. Klik op 'Opslaan' om te bevestigen.
Hoe schakel ik ondertiteling in? Er zijn een paar verschillende manieren om ondertiteling in te schakelen.
Als u naar een DVD of een Blu-ray kijkt, kunt u ondertitels meestal inschakelen door op de audiotoets van uw afstandsbediening te drukken. Er verschijnt dan een menu waarin u de ondertitelingsopties kunt selecteren.
Als je een serie of film bekijkt op een streamingdienst zoals Netflix, kun je ondertiteling meestal inschakelen door naar het instellingenmenu te gaan. Ook hier verschijnt een menu waar u uw ondertitelingsopties kunt selecteren.
Als u een show of film bekijkt op een website als YouTube, kunt u meestal ondertiteling inschakelen door op de CC-knop (closed captioning) te klikken. Er verschijnt dan een menu waarin u uw ondertitelingsopties kunt selecteren.

Dienovereenkomstig, wie maakt ondertiteling?

Ondertitels worden gemaakt door ondertitelvertalers en -bewerkers. Deze professionals maken ondertitels in verschillende talen voor films, tv-programma's en andere videocontent. Ze werken vaak samen met teams van andere professionals om ervoor te zorgen dat de ondertitels nauwkeurig en consistent zijn met de audio.

Door Chavez Mynch

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je ondertiteling uit op tv Ziggo? :: Hoe doe je Nederlandse ondertiteling?
Handige links