Huis > H > Hoe Verwijder Ik Mijn Mail Op Iphone?

Hoe verwijder ik mijn mail op iPhone?

E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waarom verdwijnen mijn mails op iphone?

In iOS is het mogelijk om automatisch e-mailberichten te verwijderen, dit zijn berichten die zich in de prullenmand bevinden. Sommige iOS gebruikers klagen over het spontaan verwijderen van berichten. Dit laatste heeft te maken met het synchroniseren van je e-mailberichten. Hoe krijg ik mijn Mail weer terug op mijn iPhone? Uw e-mailaccount verwijderen en opnieuw configureren

Ga op uw apparaat naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'. Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. Tik op 'Verwijder account'. Voeg uw account opnieuw toe.

Kan Mail niet verwijderen Apple?

Als u problemen hebt met het verwijderen van e-mail op uw Apple-apparaat, zijn er een paar dingen die u kunt proberen.
Controleer eerst of u zich in de juiste mailbox bevindt. Als u e-mail probeert te verwijderen uit uw Postvak IN, maar u bekijkt momenteel een ander postvak, dan wordt de e-mail niet verwijderd uit uw Postvak IN.
Ten tweede, probeer naar links te vegen op het bericht in plaats van op het prullenbak icoontje te tikken. Dit zal het bericht onmiddellijk verwijderen.
Ten derde kunt u proberen het prullenbak-icoontje vast te houden. Er verschijnt dan een menu met opties om het bericht te verwijderen of naar een andere postbus te verplaatsen.
Als u nog steeds problemen hebt met het verwijderen van e-mail op uw Apple apparaat, kunt u contact opnemen met Apple support voor verdere hulp. Men kan zich ook afvragen: kan mail zomaar verdwijnen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop mail kan "verdwijnen".
Eén manier is als de post onderweg verloren gaat. Dit kan gebeuren als de post verkeerd geadresseerd is, uit de postwagen valt of op een of andere manier beschadigd is.
Een andere manier is als de post wordt gestolen. Dit kan gebeuren als iemand inbreekt in een postwagen of brievenbus, of als iemand de post onderschept tijdens de bezorging.
Een derde manier is als de post wordt teruggestuurd naar de afzender. Dit kan gebeuren als de ontvanger is verhuisd en geen doorstuuradres heeft achtergelaten, of als het adres onjuist is.
Een vierde manier is als de post wordt vernietigd. Dit kan gebeuren als de post onherstelbaar beschadigd is, of als hij verbrand wordt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe lang blijft een mail bewaard?

Belangrijk bewaargedrag voor Gmail

Als meerdere aangepaste bewaarregels gelden voor een bericht, bewaart Gmail het bericht volgens de regel met de bewaarperiode die het laatst voorbij is. Het bewaarbeleid van 30 dagen voor Gmail kan ertoe leiden dat berichten vertraagd definitief worden verwijderd.
En nog een vraag, waarom verdwijnen mails uit outlook? Wanneer de inkomende e-mails van ons Outlook-account beginnen te verdwijnen, gebeurt dit over het algemeen onmiddellijk of na een ingestelde of consistente tijdsperiode. Over het algemeen treedt dit probleem op wanneer een filter wordt toegepast op de standaardweergave-instellingen van de Outlook-map.

Waar vind ik oude e-mailberichten?

Mail (Windows 10)

  1. Open het programma Mail van Windows 10.
  2. Klik eventueel onder 'Accounts' op het mailaccount waarvan u de verwijderde berichten wilt terugzien.
  3. Klik onder 'Mappen' op Meer.
  4. Klik in het uitklapmenu op Prullenbak.
  5. Zoek de mail op.
  6. Sleep de mail terug naar Postvak IN.
Dienovereenkomstig, waarom zie ik niet al mijn mails? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet al uw e-mails ziet. Een mogelijkheid is dat uw e-mailaccount is ingesteld om slechts af en toe te controleren op nieuwe berichten, in plaats van automatisch te controleren op nieuwe berichten zodra ze binnenkomen. U kunt dit oplossen door de instellingen van uw account aan te passen zodat er vaker op nieuwe berichten wordt gecontroleerd.
Een andere mogelijkheid is dat u filters hebt ingesteld in uw e-mailaccount die automatisch sommige van uw berichten in verschillende mappen sorteren. Als u denkt dat dit het geval is, kunt u de filterinstellingen van uw account controleren om te zien welke filters momenteel actief zijn.
Tot slot is het ook mogelijk dat sommige van uw e-mails om de een of andere reden verloren gaan of worden verwijderd. Als u denkt dat dit het geval is, kunt u contact opnemen met uw e-mailprovider om te zien of zij u kunnen helpen het probleem op te lossen.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je gearchiveerde mails?

Om een gearchiveerde mail te verwijderen, moet de gebruiker toestemming hebben om de mail te verwijderen. De gebruiker moet ook de vereiste rechten hebben om een gearchiveerde mail te verwijderen. Om een gearchiveerde mail te verwijderen, moet de gebruiker eerst de mail openen en dan op de knop "Verwijderen" klikken.

Door Faso Zufelt

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je netjes een mail? :: Hoe kun je je mail terug krijgen?
Handige links