Huis > H > Hoe Machtig Ik Iemand Voor Mijn Mailbox?

Hoe machtig ik iemand voor mijn mailbox?

Klik achtereenvolgens op Accountinstellingen en op Gemachtigdentoegang. Klik op de naam van de gemachtigde voor wie u de toegang tot uw privé-afspraken wilt wijzigen en klik vervolgens op Machtigingen. Schakel het selectievakje Gemachtigde kan de privé-items bekijken in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe voeg je een contact toe in Outlook?

Een contactpersoon toevoegen vanuit een e-mail

  1. Klik met de rechtermuisknop op een naam in de regel Aan, Cc, Bcc of Van.
  2. Selecteer Toevoegen aan Outlook-contactpersonen.
  3. Voeg eventueel aanvullende informatie toe.
  4. Selecteer Opslaan en sluiten.
Hoe kan je je Schoolmail aan je gewone mail? Vul in de zoekbalk daaronder 'doorsturen' in en klik vervolgens daaronder bij Acties (1) op de eerste optie. Type in het volgende scherm in de balk onder 'Mijn e-mail doorsturen naar:' het e-mail adres in waar je de mail naar toe wilt laten sturen, dus je eigen privé e-mail adres.

Hoe verbind je een mail met een andere mail?

Om een mail met een andere mail te verbinden, moet u eerst een paar dingen instellen. In eerste instantie moet u beide e-mailaccounts in verschillende tabbladen of vensters geopend hebben. Vervolgens moet u naar de instellingen van een van de e-mailaccounts gaan en het tabblad 'Doorsturen en POP/IMAP' vinden. In het tabblad "Doorsturen en POP/IMAP" moet u de optie "POP inschakelen voor alle e-mail" of "IMAP inschakelen voor alle e-mail" selecteren. Zodra u dat hebt gedaan, moet u het e-mailadres van de tweede account invoeren in het veld "Doorstuuradres". Nadat u het e-mailadres van de tweede account hebt ingevoerd, moet u op de knop "Wijzigingen opslaan" klikken. Zodra u dat hebt gedaan, moet u naar de tweede e-mailaccount gaan en de optie 'Verbonden account toevoegen' vinden. In de optie "Verbonden account toevoegen" moet u het e-mailadres van het eerste account invoeren. Zodra u dat hebt gedaan, moet u op de knop "Account toevoegen" klikken. Kun je meerdere Hotmail accounts hebben? Ja, u kunt meerdere Hotmail-accounts hebben. U kunt een nieuwe account aanmaken door naar de Hotmail aanmeldingspagina te gaan en een nieuw e-mailadres in te voeren. U wordt dan gevraagd een wachtwoord aan te maken en wat persoonlijke informatie op te geven. Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u extra e-mailadressen toevoegen door naar de Hotmail-instellingenpagina te gaan en op de link "Een e-mailadres toevoegen" te klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik mijn e mails binnen?

Stap 1: Controleer of POP is ingesteld in het account waaruit je wilt importeren.

  1. Open je e-mailaccount op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad 'Doorsturen en POP/IMAP'.
  4. Controleer of 'POP is ingeschakeld' wordt weergegeven in het gedeelte 'Downloaden via POP'.
Bovendien, hoe kom ik aan een e-mailadres? Open de aanmeldpagina van Gmail en vul vervolgens al je naam in. Vervolgens kies je een gebruiksersnaam (dat ook je e-mailadres wordt) en wachtwoord voor je Gmail account. Gmail laat meteen zien of je gekozen naam nog vrij is en komt met suggesties voor namen die nog beschikbaar zijn.

Dus, heeft windows 10 een mailprogramma?

Heb je Windows 10, dan zit de Mail app standaard tussen je Start pictogrammen. Je hoeft deze dus niet eerst te installeren. Windows Mail heeft dezelfde minimalistische lay-out als Outlook.com en is eenvoudig te personaliseren. Je kunt meerdere accounts toevoegen en deze samenvoegen tot 1 mailbox. Waar kan ik een gratis e-mailadres aanmaken? Er zijn veel manieren om een gratis e-mailadres aan te maken. Enkele populaire aanbieders zijn Gmail, Yahoo Mail en Outlook.com. Deze providers bieden allemaal gratis e-mailaccounts met verschillende functies.

Hoeveel Gmail accounts heb ik?

Als u wilt weten hoeveel Gmail-accounts u hebt aangemaakt, is het antwoord waarschijnlijk "één". Gmail-accounts zijn gratis, en er is geen limiet aan het aantal dat u kunt aanmaken. Als u echter wilt weten hoeveel Gmail-accounts aan uw Google-account zijn gekoppeld, is het antwoord iets ingewikkelder.
Als u een Google-account hebt, hebt u automatisch een Gmail-account. U hoeft Gmail echter niet als uw primaire e-mailadres te gebruiken. U kunt elk e-mailadres (ook een niet-Gmail-adres) gebruiken als het primaire e-mailadres van uw Google-account, en u kunt meerdere e-mailadressen aan uw account toevoegen. Dus als u een Google-account hebt gemaakt en er meerdere e-mailadressen aan hebt toegevoegd, hebt u een Gmail-account, maar gebruikt u het misschien niet als uw primaire e-mailadres.

Door Cassidy

Vergelijkbare artikelen

Hoe andere mailbox openen in Outlook? :: Kun je 2 e-mailadressen hebben?
Handige links