Huis > W > Waar Vind Ik Voicemail Op Iphone?

Waar vind ik voicemail op iPhone?

Ga als volgt te werk om voicemail in te stellen op uw iPhone:

  1. Tik op het pictogram Telefoon-app om het te openen.
  2. Tik in de onderste werkbalk van de app Telefoon op het pictogram Voicemail.
  3. Als het scherm leeg is, betekent dit dat je je voicemail al hebt ingesteld op de iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is voicemailnummer van KPN?

Hallo @robert74 Voor de VoiceMail van de vaste telefoon geldt het volgende: Luister je VoiceMailberichten af via 0842-333. Let op de 0 aan het begin! Als je een nieuw bericht hebt, zijn er verschillende opties in het VoiceMail menu waaruit je kunt kiezen. Mensen vragen ook: is voicemail afluisteren gratis? KPN VoiceMail app

Met deze gratis app kan je jouw voicemail eenvoudig beheren en jouw berichten afluisteren. Via de app kan je ook direct degenen die een bericht hebben ingesproken terugbellen of een sms sturen. Voor iPhone vind je deze functie standaard op je telefoon.

Dienovereenkomstig, wat kost voicemail afluisteren?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de kosten van het afluisteren van voicemail kunnen variƫren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de specifieke apparatuur en diensten die nodig zijn en de locatie van de doeltelefoon. Men is het er echter over eens dat het afluisteren van voicemail een relatief duur proces is, en schattingen voor de kosten van dergelijke diensten variƫren doorgaans van enkele honderden tot enkele duizenden dollars. Wat kost voicemail afluisteren bij Vodafone? De voicemailservice van Vodafone is gratis voor alle klanten. U kunt voicemails zo vaak beluisteren als u wilt en er zijn geen kosten aan verbonden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat doet een antwoordapparaat?

Het idee achter voicemail is simpel. Ben je even niet in staat de telefoon op te nemen, dan laat de beller na de pieptoon achter waarom hij/zij je heeft proberen te bereiken. Deze berichten kun je vervolgens op een voor jou geschikt moment beluisteren en de ander eventueel terugbellen. Hoe je eigen gsm nummer vinden Telenet? 2.Gebruik een USSD-code

  1. Ga naar de belfunctie van je telefoon.
  2. Toets de USSD-code *#61# in druk op bellen.
  3. De USSD-code wordt uitgevoerd en er verschijnt een code in je beeldscherm.
  4. De laatste 10 cijfers van deze code vormen je eigen nummer.
  5. Schakel de doorschakelfunctie uit door ##61# te bellen.

Vervolgens, kan 1233 niet bellen?

Probeer het eens met een ander toestel, om te kijken of dit wel lukt. Om je voicemail af te luisteren vanaf een ander toestel, bel je 0612001233. Je vult dan eerst je mobiele nummer in, en sluit af met een hekje. Kies vervolgens voor optie twee, om je persoonlijke toegangscode toegestuurd te krijgen per SMS-bericht. Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn voicemail uit kpn? Om uw voicemail op uw kpn-telefoon uit te schakelen, moet u *61*9# draaien.

Is het nummer 1230 gratis?

Het nummer 1230 is momenteel geen gratis nummer.

Door Luciano

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten op wifi T Mobile? :: Hoe kan ik mijn voicemail afluisteren?
Handige links