Huis > W > Waar Staan De Verborgen Fotos Op Iphone?

Waar staan de verborgen fotos op iPhone?

Op een iPhone of iPod touch:

  1. Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'.
  2. Scrol naar beneden en tik onder 'Diensten' op 'Verborgen'.
  3. Tik op de foto of video die u weer zichtbaar wilt maken.
  4. Tik op de Deel-knop en tik op 'Hef verbergen op'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Bovendien, hoe verberg je verborgen fotos?

Belangrijk: De eerste keer dat je foto's en video's naar de vergrendelde map probeert te verplaatsen, wordt je gevraagd deze in te stellen.

  1. Open de Google Foto's-app .
  2. Ga naar Bibliotheek Tools. Vergrendelde map .
  3. Tik op Vergrendelde map instellen.
  4. Volg de instructies op het scherm om je apparaat te ontgrendelen.
Dienovereenkomstig, hoe maak ik een beveiligde map op iphone? iOS

Je kunt sinds iOS 14 ook de map met verborgen foto's verbergen:
  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op 'Foto's'.
  3. Zet de schakelaar achter 'Album 'verborgen” op grijs.

Hoe kan ik mijn foto's beveiligen?

De beste manier om uw foto's te beveiligen is door een fotobeheersoftware te gebruiken die encryptie gebruikt om uw foto's op te slaan. Zo heeft alleen u toegang tot uw foto's en kan niemand anders ze bekijken of kopiëren. Dit in overweging nemend, hoe verstop je een app? Er zijn een paar manieren om apps op een iPhone te verbergen. Eén manier is om een ingebouwde functie van iOS te gebruiken die Geleide toegang heet. Met Begeleide toegang kunt u de toegang tot bepaalde functies van uw apparaat uitschakelen, zoals de thuisknop, aanraakinvoer of beweging. Dit kan handig zijn als u wilt voorkomen dat iemand bepaalde apps of functies op uw apparaat gebruikt. Een andere manier om apps te verbergen is het gebruik van een app van derden zoals HiddenApps. Met HiddenApps kun je apps op je toestel verbergen door een nep-startscherm te maken. De app maakt een nieuw startscherm dat lijkt op je normale startscherm, maar met bepaalde apps verborgen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kan ik een map beveiligen met een wachtwoord Windows 10?

Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in. Wat is een veilige map? Je kunt bestanden verbergen in de beveiligde map en de toegang beheren met een pincode. Deze functie is beschikbaar voor Android 8.0 en hoger. Belangrijk: Als je de pincode of het patroon bent vergeten, heb je geen toegang tot je bestanden.

Hoe zet je een slot op je foto's?

Vaulty is een app waarmee je foto's kan verbergen achter een wachtwoord of een pincode. Ideaal om gevoelig materiaal te verbergen als je je telefoon uitleent. Het opzet van de app is eenvoudig. Dienovereenkomstig, kan je fotos vergrendelen? Er is geen manier om specifieke foto's op een iPhone te vergrendelen, maar er is wel een manier om het hele toestel te vergrendelen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Wachtwoordvergrendeling. Hiermee kunt u een wachtwoord instellen dat moet worden ingevoerd om toegang te krijgen tot het apparaat.

Waar is de vergrendelde map?

De vergrendelde map bevindt zich waarschijnlijk op een verborgen plaats op uw computer. Om hem te vinden, moet u een bestandsverkennerprogramma gebruiken en de optie voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen inschakelen. Zodra u de vergrendelde map hebt gevonden, kunt u deze ontgrendelen door er met de rechtermuisknop op te klikken en de optie "ontgrendelen" te selecteren.

Door Barbara-Anne Abramek

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je bij verborgen apps? :: Kan je appen zonder online te zijn?
Handige links