Huis > H > Heb Je Garantie Op Waterschade?

Heb je garantie op waterschade?

Op vochtschade hebt u geen garantie omdat het 'product' niet de oorzaak van de schade is, het is 'onheil van buitenaf'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heb ik garantie bij Apple?

Ga naar mysupport.apple.com om je dekking te controleren. Uw Apple ID is vereist om in te loggen. U kunt uw apparaat kiezen. Hardwarereparaties en technische ondersteuning vindt u op deze pagina.

Wat gebeurt er als je je telefoon in bad laat vallen?

Als je telefoon aan de oplader ligt en in het water valt waarin je ligt, word je min of meer direct verbonden met het lichtnet. Levensgevaarlijk." Je kunt dan namelijk in aanraking komen met 230 volt (netspanning) en 16 ampère (maximale grootte van de hoeveelheid stroom), zegt Hoevenaars. Dit in overweging nemend, hoe lang kan een telefoon in het water? Hierdoor kunnen zij maximaal een half uur onder water worden gehouden. Dit geldt voor zoet water en tot een diepte van één meter. Enkele nieuwe Samsung toestellen kennen zelfs een IP68-certificatie. Zij kunnen maximaal een half uur onder water blijven tot maar liefst anderhalve meter.

Je kunt ook vragen kan deze telefoon tegen water?

Ja, de iPhone 7 en 7 Plus zijn waterbestendig. Ze zijn ontworpen om waterbestendig te zijn, zodat ze bestand zijn tegen spatten, morsen en regen. Hoelang kan een telefoon onder water? De meeste telefoons kunnen tot 30 minuten in water worden ondergedompeld zonder beschadigd te raken.

Gerelateerde artikelen

Hoelang garantie op iPhone 12?

Dezelfde garantieregels gelden voor alle telefoons, zelfs de nieuwe. U kunt een beperkte garantie van een jaar krijgen vanaf de dag dat u uw toestel kocht. Wat houdt dit in? U hebt één jaar garantie en twee jaar technische ondersteuning.

Bovendien, hoelang telefoon niet opladen na water?

Laat je smartphone (of de losse onderdelen) minstens 24 uur drogen voordat je hem weer probeert aan te zetten. Wat te doen als je telefoon het niet meer doet door water? Wat moet je doen bij smartphone waterschade?

  • De telefoon uitschakelen. Als je telefoon in het water heeft gelegen, kun je er het best van uitgaan dat deze helemaal vol is gelopen.
  • Haal de batterij eruit.
  • Stel de simkaart veilig.
  • De telefoon drogen.
  • Vocht onttrekken.
  • Nog even wachten.
  • Reparatie.

Kan iPhone 13 onder water?

Met de IP68-classificatie zijn de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max maximaal 30 minuten waterbestendig in een waterdiepte van maximaal 6 meter. Kan je met de iPhone 12 douchen? Ja, u kunt douchen met de iPhone 12. We raden echter aan een waterdichte hoes of tas te gebruiken om mogelijke schade aan uw toestel te voorkomen.

Men kan zich ook afvragen: kan de xr tegen water?

Ja, de xr kan tegen water. Hij heeft een waterbestendige coating die hem helpt beschermen tegen waterschade.

Door Zadack

Vergelijkbare artikelen

Is 5G al beschikbaar Vodafone? :: Wat moet je doen als er vocht in je telefoon zit?
Handige links