Huis > H > Hoe Voicemail Langer Bewaren?

Hoe voicemail langer bewaren?

Toets tijdens het beluisteren van je bericht op 5 om het nog 3 dagen te bewaren. Dus je zou het kunnen opnemen via een ander toestel of via een app op je toestel en dan afspelen en tegelijk opnemen. Misschien dat dit ook lukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gaat je batterij langer mee Samsung?

Er zijn tips voor instellingen om de batterijduur te verlengen. Klik op 'Apparaatonderhoud' om ongebruikte apps in de slaapstand te zetten. Als u in 'Apparaatonderhoud' op 'Batterij' tikt, kunt u apps uitschakelen die 30 dagen ongebruikt zijn gebleven.

Hoe sla je een voicemail op iPhone?

Dit kan op twee manieren: je installeert een iTunes of iCloud reservekopie op de iPhone of je maakt gebruik van het voicemailwachtwoord. Open de telefoon app en ga naar voicemail en configureer de optie. Vul je voicemailwachtwoord in en de eerdere berichten worden automatisch overgezet. Hoe sla je een voicemail op Samsung? voicemail

  1. Ga naar "Voicemailnummer" Druk op Voicemailnummer.
  2. Het nummer van voicemail instellen. Toets +31654501233 in en druk op OK.
  3. Terugkeren naar het startscherm.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik voicemail aan vodafone?

Aangenomen dat u instructies wilt voor het inschakelen van voicemail voor een Vodafone account:
1. Ga naar de Vodafone-website en log in op My Vodafone met uw accountgegevens.
2. Selecteer het tabblad Services bovenaan het scherm.
3. In de sectie Voice selecteert u Voicemail.
4. Klik op de knop Voicemail inschakelen.
5. U wordt gevraagd uw voicemail-PIN in te voeren. Voer een PIN-code van vier cijfers naar keuze in.
6. Druk op de knop Opslaan.
7. Voicemail is nu ingeschakeld voor uw account. Hoe luister je oude voicemails terug? Er zijn een paar manieren om oude voicemails terug te luisteren. Eén manier is om uw voicemailservice te bellen en de aanwijzingen te volgen om uw berichten te beluisteren. Een andere manier is om uw voicemail online te bekijken als uw serviceprovider die mogelijkheid biedt. U kunt ook een voicemail-app downloaden op uw smartphone om berichten te controleren en te beluisteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je lenzen bewaren in vloeistof?

Gedestilleerd water kan voorkomen dat de lens uitdroogt. Het maakt de lens niet schoon. Het is mogelijk om de lens in te bewaren en ze dan met een oplossing schoon te maken. Gebruik dit niet langer dan één nacht.

Kun je oude voicemail berichten terughalen?

Jammer genoeg is er geen manier meer om een verwijderd voicemailbericht te herstellen zonder contact op te nemen met je provider als je al naar je voicemail gebeld hebt en opgehangen hebt of het voicemailscherm hebt verlaten. Wat dit betreft, waar vind ik voicemail op iphone? Ga als volgt te werk om voicemail in te stellen op uw iPhone:

  1. Tik op het pictogram Telefoon-app om het te openen.
  2. Tik in de onderste werkbalk van de app Telefoon op het pictogram Voicemail.
  3. Als het scherm leeg is, betekent dit dat je je voicemail al hebt ingesteld op de iPhone.

Hoe moet je een voicemail instellen?

De welkomstboodschap inspreken of op een later moment aanpassen, doet u zo:

  1. Bel met de smartphone naar 1233.
  2. Toets 11 voor het hoofdmenu.
  3. Toets 2 voor de persoonlijke instellingen.
  4. Toets 1 voor de welkomstboodschap.
  5. Toets 1 en spreek na de pieptoon de boodschap in.
  6. Sluit af met #.
Je kunt ook vragen hoe moet je je voicemail veranderen apple? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw voicemail op een Apple-apparaat kunt wijzigen. Eén manier is om naar de Instellingen-app te gaan en naar beneden te scrollen naar het tabblad Telefoon. Tik op de optie Voicemail en vervolgens op de knop Voicemailbegroeting aanpassen. Vanaf hier kunt u een nieuwe begroeting opnemen of kiezen uit een paar verschillende vooraf opgenomen opties.
Een andere manier om uw voicemail te wijzigen is door uw voicemail rechtstreeks vanaf uw telefoon te bellen. Bel hiervoor *86 en volg de aanwijzingen om je begroeting te wijzigen.

Hoe moet ik mijn voicemail beluisteren?

U kunt uw voicemail op verschillende manieren beluisteren. Eén manier is om het toetsenbord van je telefoon te gebruiken om je voicemailbox in te voeren en dan de aanwijzingen te volgen. Een andere manier is om je voicemailbox rechtstreeks vanaf je telefoon te bellen. Je kunt ook een voicemailservice van derden gebruiken, waarmee je je voicemail vanaf elke telefoon of computer kunt beluisteren.

Door Dray

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een voicemail inspreken? :: Hoe kan ik mijn eigen voicemail beluisteren?
Handige links