Huis > H > Hoe Zet Je Documenten In De Cloud?

Hoe zet je documenten in de cloud?

Bij het installeren van Google Drive op Windows krijg je een optie om een officepakket te installeren dat samenwerkt met de cloud. Dan kan je bijvoorbeeld een Word document maken en dat tegelijkertijd opslaan in de Drive. Iedereen die toegang heeft kan dat bestand bewerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 Word documenten vergelijken?

Klik op Documenten vergelijken wanneer u in het menu Extra op Wijzigingen bijhouden wijst. Het oorspronkelijke document kan worden geselecteerd in de lijst met oorspronkelijke documenten. Klik op OK als u naar de andere versie van het document bladert.

Je kunt ook vragen welke gratis cloud?

De 10 beste gratis clouddiensten in 2022

  • Dropbox.
  • Microsoft OneDrive.
  • iCloud.
  • Box.
  • Google Drive.
  • Mega.
  • pCloud.
  • SpiderOak.
Wat is beter Google Drive of OneDrive? Voordelen OneDrive

Snellere synchronisatie dan Google Drive. Handige integratie met Office zodat delen van bestanden heel vlot verloopt. Heel goede webapp met diverse bestandsondersteuning, waaronder Office Online. Meer opties bij het delen van bestanden, zoals vervaldatum en betere beveiliging.

Waar kan ik het beste mijn foto's opslaan?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste plaats om foto's op te slaan hangt af van een aantal factoren, waaronder de hoeveelheid foto's, de bestandsindelingen van de foto's en het gewenste toegangs- en beveiligingsniveau. Enkele veel voorkomende opslagopties voor foto's zijn lokale opslag (bijvoorbeeld op een computer of externe harde schijf), cloudopslag (bijvoorbeeld Google Foto's, iCloud, DropBox) en fysieke opslag (bijvoorbeeld fotoalbums). Wat is een veilige cloud? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van de specifieke beveiligingsvereisten van de organisatie die de cloud gebruikt. In het algemeen is een veilige cloud echter een cloud die vanaf het begin is ontworpen met het oog op beveiliging en die over robuuste beveiligingsmaatregelen beschikt om gegevens en toepassingen te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en andere beveiligingsrisico's.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud?

Je hebt een Google-account nodig om foto's te maken. U kunt zowel de laptop als de foto-app op uw telefoon gebruiken. De informatie is te vinden op de site.

Is Samsung cloud hetzelfde als galerij?

Samsung stopt met Clouddiensten Galerij medio 2021: Wat betekent dit precies? Geen paniek. De galerij op je Samsung telefoon blijft gewoon bestaan en je foto's in de galerij verdwijnen ook niet zomaar. Samsung stopt enkel met de clouddienst voor foto's en bestanden. Is Samsung cloud hetzelfde als Google Drive? Samsung stopt vanaf medio volgend jaar met zijn eigen cloudopslag Gallery Sync en Drive. Klanten kunnen hun bestanden voor die tijd downloaden, maar ook overzetten naar OneDrive. Samsung maakt daar een tool voor.

Vervolgens, hoe verberg je fotos op samsung?

Om foto's op je Samsung Galaxy te verbergen doe het volgende:

  1. Ga naar de Galerij-App van je toestel.
  2. Zoek naar de Album waarin je foto opgeslagen is.
  3. Tik nu op de foto die je wilt verbergen.
  4. Druk nu op de deelknop rechtsonder in het scherm.
  5. Tik nu op het Veilige-Map icoontje die eruit ziet zoals een map met een sleutel.
Wat gebeurt er als je iCloud Drive uitzet? Als u iCloud Drive uitschakelt, worden uw bestanden niet langer in iCloud opgeslagen. Ze worden nog steeds opgeslagen op uw apparaat, maar er wordt geen back-up gemaakt naar iCloud. Dit betekent dat als u een bestand van uw apparaat verwijdert, er geen back-up wordt gemaakt naar iCloud en dat u er niet bij kunt vanaf een ander apparaat.

Hoe kun je foto's uit iCloud verwijderen?

Er zijn twee manieren om foto's uit uw iCloud-fotobibliotheek te verwijderen: vanaf uw iOS-apparaat of vanaf iCloud.com.
Om foto's van uw iOS-apparaat te verwijderen, opent u de app Foto's en tikt u op het tabblad Albums. Tik op het album Onlangs verwijderd en tik op Selecteren. Tik op de foto's die u wilt verwijderen en tik op Verwijderen. Tik op Gereed.
Om foto's van iCloud.com te verwijderen, gaat u naar icloud.com/photos en meldt u zich aan met uw Apple ID. Klik op het pictogram Foto's en vervolgens op het album Alle foto's. Selecteer de foto's die u wilt verwijderen en klik op het prullenbakpictogram.

Door Barboza Ahuja

Vergelijkbare artikelen

Wat is de CMD toets? :: Waar gebruik je cloud voor?
Handige links