Huis > W > Welke Media Player Voor Windows 10?

Welke Media Player voor Windows 10?

Windows Media Player 12 – beschikbaar als onderdeel van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10* – kan met meer soorten muziek en video overweg dan ooit, met inbegrip van Flip Video en niet-beschermde muziek uit uw iTunes-bibliotheek!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe Windows Media Player gebruiken?

In Windows Media Player gaat dit als volgt: Zorg dat u verbinding met internet hebt. Windows Media Player zoekt namelijk op internet naar informatie over de cd, zoals de artiest, de titel van het album en een plaatje van de hoes. Die informatie wordt toegevoegd zodat u de cd later eenvoudig terugvindt in Media Player. Wat dit betreft, welke windows media player heb ik? Als u wilt bepalen welke versie van Windows Media Player u heeft, start Windows Media Player op Windows Media Player in het menu Help in en noteer het versienummer dat onder de auteursrechtenvermelding wordt vermeld.

Hoe kan ik Windows Media Player verwijderen?

Om Windows Media Player te verwijderen, opent u het Configuratiescherm en selecteert u "Programma's toevoegen of verwijderen". Selecteer in de lijst met programma's "Windows Media Player" en klik op "Verwijderen". Welke mediaspeler voor TV? Er zijn veel mediaspelers voor tv, maar de populairste en meest gebruikte is de Roku mediaspeler. Roku biedt een grote verscheidenheid aan kanalen, waaronder veel gratis kanalen en kanalen met een abonnement. Roku heeft ook een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die niet technisch onderlegd zijn.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat kan VLC media player?

VLC media player is een gratis multimediaspeler. U kunt er alle mediabestanden mee afspelen. Er zijn maar weinig videoformaten die het programma niet aankan. Naast allerlei formaten speelt het ook dvd's, video-, en audio-cd's af. Hoe veilig is VLC media player? Afgezien van zijn slanke functies is VLC-media honderd procent veilig voor u om te downloaden. Het is raadzaam om deze mediaspeler te downloaden van de goedgekeurde site.

Waar kan ik VLC downloaden?

Officiële downloads van VLC media player

  • Windows. VLC voor Windows. VLC voor Windows Store. VLC voor Windows Phone. Apple Platforms. VLC voor Mac OS X.
  • GNU/Linux. VLC voor Debian GNU/Linux. VLC voor Ubuntu. VLC voor Mint. VLC voor openSUSE.
  • Andere systemen. VLC voor Android. VLC voor Chrome OS. VLC voor FreeBSD. VLC voor NetBSD.
Bovendien, hoe windows media player als standaard instellen? Er zijn een paar stappen om Windows Media Player in te stellen als uw standaard mediaspeler:
1. Open Windows Media Player
2. Klik op het menu Extra en selecteer vervolgens Opties
3. 3. Klik in het venster Opties op het tabblad Bestandstypen. 4. Vink het vakje naast het bestandstype aan waarvoor u Windows Media Player als standaardspeler wilt gebruiken en klik vervolgens op de knop Toepassen. 5. Klik in het dialoogvenster Bestandstypeassociatie bevestigen op de knop Ja. Sluit het venster Opties en sluit vervolgens Windows Media Player af.

Wat kun je doen met een mediaspeler?

Een mediaspeler is een stuk hardware of software dat wordt gebruikt om digitale mediabestanden af te spelen. De meeste mediaspelers kunnen verschillende bestandstypen afspelen, waaronder MP3, WAV, AAC en FLAC. Sommige mediaspelers kunnen ook videobestanden afspelen.

Door Berthoud Harbin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Windows Media Player opnieuw installeren? :: Waar staat geripte muziek?
Handige links