Huis > H > Hoe Kan Ik Boeken Kopen Voor Mijn Kindle?

Hoe kan ik boeken kopen voor mijn Kindle?

Boeken kopen voor de Kindle-app op je desktop
  1. Open de Kindle-app .
  2. Zoek het boek dat je wilt kopen door naar de Kindle Store te gaan, rechtsboven in je app.
  3. Selecteer Je naam Kindle voor pc (of Mac) in de vervolgkeuzelijst Leveren op: aan de rechterkant van de pagina.
  4. Koop het boek via de gewenste optie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom kan ik geen Kindle boeken kopen?

De iOS Kindle-app, de Android Kindle-app en de Amazon-app voor iOS en Android bieden geen ondersteuning voor in-app aankopen voor Kindle-boeken. Klanten moeten de aankoop doen via een webbrowser.
Daarvan, hoe werkt kindle unlimited?
Kindle Unlimited (KU) is een abonnement waarmee klanten zoveel e-books kunnen lezen als ze willen (en de boeken zo lang mogen houden als ze willen) tegen betaling van de maandelijkse abonnementskosten. Ze hoeven hiervoor geen Amazon Prime-lid te zijn.

Vervolgens, hoe werkt kindle amazon?

Als u een Kindle-boek koopt bij Amazon, wordt het boek draadloos via het internet op uw Kindle-apparaat afgeleverd. Zodra het boek op uw apparaat staat, kunt u het net als elk ander boek lezen. Als u een Kindle Unlimited-abonnement hebt, kunt u ook Kindle-boeken uit de Kindle Unlimited-bibliotheek lenen en deze op uw apparaat lezen. Dit in overweging nemend, kun je kindle boeken kopen zonder creditcard? Ja, u kunt Kindle-boeken kopen zonder creditcard. U kunt dit doen met een cadeaukaart of met een betaalkaart.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen is amazon kindle gratis?

U kunt boeken op Kindle lezen zonder een abonnement te nemen. Amazon biedt een Kindle-abonnement voor 10 pond per maand, voor onbeperkte toegang tot hun miljoenen titels tellende database.
Dus, wat is een kindle versie van een boek?
Een Kindle-editie van een boek is gewoon een boek dat kan worden gedownload op de Amazon Kindle. Deze boeken zijn nog steeds beschikbaar in conventionele printformaten; De Kindle-editie is gewoon een optie voor degenen die dit elektronische apparaat hebben.

Wat dit betreft, hoe koop je kindle unlimited?

Naast de aanschaf van losse e-books kun je bij Amazon nu ook een abonnement kopen waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt e-books kunt lezen.
Is Kindle van Amazon? Ja, Kindle is een product van Amazon. Amazon bracht de eerste Kindle uit in 2007, en sindsdien is het een van de populairste e-readers op de markt geworden. De Kindle is een klein, handzaam apparaat waarmee gebruikers digitale boeken kunnen downloaden en lezen.

Daarvan, hoe duur is kindle unlimited?

De maandelijkse prijs voor Kindle Unlimited is $9,99.

Door Whiting Walterscheid

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Amazon Prime in Amerika? :: Hoe zet je je iPhone in het Engels?
Handige links