Huis > H > Hoe Tekst Scannen En Vertalen?

Hoe tekst scannen en vertalen?

De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Hoe kan ik gescande tekst bewerken?

Tekst in een gescand document bewerken
  1. Open het gescande PDF-bestand in Acrobat.
  2. Kies Gereedschappen > PDF bewerken.
  3. Klik op het tekstelement u wilt bewerken en begin te typen.
  4. Kies Bestand > Opslaan als en typ een nieuwe naam voor uw bewerkbare document.
Dit in overweging nemend, kan je een gescand document bewerken?
Nadat u een document hebt gescand, kunt u het document openen in Word om het te bewerken. Hoe u dit doet, is afhankelijk van de versie van Office die u hebt geïnstalleerd.

Hoe kan ik een PDF bestand bewerken gratis?

Er zijn veel manieren om een PDF gratis te bewerken. Er zijn veel online PDF-editors waarmee u uw PDF kunt uploaden en direct wijzigingen in het bestand kunt aanbrengen. Er zijn ook veel softwareprogramma's waarmee u PDF-bestanden kunt openen en bewerken, zoals Adobe Acrobat en Foxit Reader. Hoe kan je een PDF bestand openen in Word? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand in Word te openen. Eén manier is om het bestand te downloaden en vervolgens in Word te openen. Een andere manier is om een PDF-converter te gebruiken om het bestand om te zetten in een Word-document.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je tekst in spiegelbeeld word?

U kunt een tekstvak aan uw document toevoegen door er op te klikken.

Mensen vragen ook: hoe pdf bewerken in windows 10?

Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen.
Je kunt ook vragen waar kan ik mijn pdf bestanden vinden?
Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.

Wat is het voordeel van een PDF bestand?

Een voordeel van een pdf-bestand is dat het - in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Word-document - op elke printer er hetzelfde uit zal zien. Ook kan een pdf-bestand op alle platformen bekeken en/of bewerkt worden; het is dus niet platformafhankelijk.
Is PDF gratis? Het antwoord op deze vraag is een beetje ingewikkeld. PDF is een bestandsformaat dat gratis kan worden gedownload en gebruikt. De software die nodig is om PDF-bestanden te maken en te bewerken is echter niet gratis. Adobe Acrobat, de meest populaire PDF-software, kost 299 dollar. Er zijn enkele gratis PDF-editors beschikbaar, maar die hebben doorgaans minder mogelijkheden dan Adobe Acrobat.

Hoe zet ik vertalen aan?

Om vertaling in Google Chrome in te schakelen, gaat u naar het menu met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser. In het uitklapmenu selecteert u "Instellingen". Op de pagina Instellingen klikt u onder het kopje "Talen" op "Talen toevoegen". Er verschijnt een pop-up venster met een lijst van talen waaruit u kunt kiezen. Selecteer de talen die u wilt toevoegen en klik op "Toevoegen".

Door Shenan

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik een PDF-bestand om in een Word-document? :: Kan je een PDF vertalen?
Handige links