Huis > K > Kan Je Een Pdf Vertalen?

Kan je een PDF vertalen?

U kunt PDF vertalen met Microsoft Word, Google Translate, Google Docs en DocTranslator . Voor elke methode laten we u gedetailleerde eenvoudige stappen zien die iedereen in een paar minuten kan oppikken. Nadat u de PDF naar uw vertrouwde taal heeft vertaald, kunt u in een PDF zoeken naar woorden of onderwerpen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je vertalen?

De adres-/zoekbalk staat rechts van het Translate-pictogram. Klik op het Extensies icoon als je wilt vertalen. Klik op de link om de pagina te vertalen. Klik nogmaals om deze pagina te vertalen.

Hoe kan je een PDF-bestand vertalen?

Er zijn vele manieren om een PDF-bestand te vertalen. Eén manier is het gebruik van een PDF-vertaler, zoals PDF Translator van IdiomaX. Met deze tool kunt u een PDF-bestand selecteren en een taal kiezen waarnaar u het wilt vertalen. De vertaalde PDF wordt uitgevoerd. Een andere manier om een PDF-bestand te vertalen is het gebruik van Google Translate. Ga naar translate.google.com, selecteer de optie documentvertaling en upload uw PDF. Google Translate zal een vertaalde versie van de PDF uitvoeren. Hoe kan ik een document vertalen?

Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen.

Bovendien, kan gescande pdf niet vertalen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een gescande PDF te vertalen, maar het kan een lastig proces zijn. Eerst moet u de PDF OCR-en om er tekst van te maken. Dat kan met een gratis online OCR-tool of met Adobe Acrobat Professional. Als de PDF eenmaal op tekst is gebaseerd, kunt u een vertaaltool zoals Google Translate of Microsoft Translator gebruiken om de tekst te vertalen. Kan je een PDF omzetten naar Word? Ja, u kunt een PDF converteren naar Word. Er zijn vele manieren om dit te doen, maar een populaire manier is het gebruik van een PDF-converter tool. Er zijn veel PDF-converter tools online beschikbaar, en de meeste zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Upload gewoon het PDF-bestand dat u wilt converteren en selecteer vervolgens het Word-formaat waarnaar u het wilt converteren. Het geconverteerde bestand wordt dan naar uw computer gedownload.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik WhatsApp vertalen?

Kies de tekst die u wilt vertalen en kopieer het, dat is alles wat u hoeft te doen. Een pop-up venster toont u de vertaling als u op de nieuwe knop aan de rechterkant van het scherm drukt.

Wat is een PDF-bestand?

Adobe PDF-bestanden zijn een afkorting voor draagbare documentindelingbestanden. Ze zijn tegenwoordig een van de meest gebruikte bestandstypen. Als je ooit een afdrukbaar formulier of document van internet hebt gedownload, is de kans groot dat het een PDF-bestand is.
Dienovereenkomstig, hoe een brief vertalen?
Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint
  • Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  • Selecteer Controleren > Vertalen.
  • Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  • Selecteer Invoegen.

Hoe werkt de vertaal App Iphone?

De Vertaal-app heeft een simpele layout. Na het opstarten van de app zie je bovenin de twee talen die je gebruikt voor de vertaling. Tik je erop, dan kun je een andere taal selecteren. Na het intikken van een tekst, tik je op de go-knop (rechtsonder) en direct krijg je de vertaling te zien op het scherm.
Trouwens, hoe vertaal je een hele tekst? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een hele tekst kunt vertalen met Google Translate:
1. Navigeer naar translate.google.com.
2. Selecteer in de meest linkse kolom de taal waaruit u de tekst wilt vertalen.
3. Selecteer in de meest rechtse kolom de taal waarnaar u de tekst wilt vertalen.
4. Plak in de middelste kolom de tekst die u wilt vertalen.
5. Klik op de blauwe knop "Vertalen".
6. Uw vertaalde tekst verschijnt in de meest rechtse kolom.

Dit in overweging nemend, hoe pagina vertalen in chrome?

Aangenomen dat u vraagt hoe u een pagina vertaalt in de Chrome-browser:
1. Ga naar de Chrome-browser en navigeer naar de pagina die u wilt vertalen.
2. Klik bovenaan de Chrome-browser op de drie verticale puntjes om het menu Meer te openen.
3. Ga in het menu Meer naar Meer hulpmiddelen en klik op Vertaling.
4. Er verschijnt een pop-upvenster met de vraag of u de pagina wilt vertalen. Klik op Vertalen.
5. De pagina wordt dan vertaald in de door u geselecteerde taal.

Door Latterll

Vergelijkbare artikelen

Hoe tekst scannen en vertalen? :: Wat is de extensie JSON?
Handige links