Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Back-Up?

Waar vind ik mijn back-up?

Google Drive back-up beheren

Wanneer je de webversie van Drive opent en inlogt met je Google-account, dan zie je aan de linkerkant het tabblad 'Back-ups' staan. Klik je hierop, dan kun je checken welke back-ups er in je Drive zijn opgeslagen. Op Android vind je de map terug in het hamburgermenu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik de reservekopie van mijn iPhone op mijn pc?

Deel 1: Waar vind je de iPhone back-up onder Windows of Mac. iTunes maakt een back-up naar je computer. Ze worden geplaatst in username/Library/Application Support/Mobilesync/Backup (Check de verschillende locaties on de tabel). Ga naar deze map in de Finder app.
Hoe zet ik een backup terug op mijn iPhone?
Alle inhoud uit een reservekopie terugzetten op de iPhone
  1. Schakel een nieuwe of onlangs gewiste iPhone in.
  2. Volg de online instructies om een taal en regio te kiezen.
  3. Tik op 'Configureer handmatig'.
  4. Tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug' en volg de instructies op het scherm.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een backup van je iphone op je laptop?

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een back-up van je iphone op je computer?
Het proces is eigenlijk heel eenvoudig. Sluit eerst uw iPhone aan op uw computer met de USB-kabel die bij uw telefoon werd geleverd. Zodra het is aangesloten, open iTunes. U zou uw iPhone moeten zien verschijnen in de linker zijbalk onder "Apparaten".
Klik op uw iPhone en klik vervolgens op het tabblad "Overzicht". Klik in het gedeelte "Handmatig back-uppen en herstellen" op de knop "Nu back-uppen". Uw iPhone begint een back-up naar uw computer te maken.
Wanneer de back-up is voltooid, ziet u het bericht "iTunes heeft met succes een back-up van uw iPhone gemaakt". U kunt uw iPhone nu loskoppelen van uw computer. Daarvan, waar vind ik mijn back-up in google drive? Er zijn een paar manieren om uw back-up in Google Drive te vinden. De eerste manier is om naar het tabblad "Instellingen" te gaan en op de optie "Back-ups" te klikken. Hier kunt u alle back-ups zien die voor uw account zijn gemaakt. Een andere manier om uw back-up te vinden is door naar het tabblad "Bestanden" te gaan en dan op de optie "Back-ups" te klikken. Hier ziet u alle back-ups die voor uw account zijn gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik mijn back-up Samsung?

Hoe maak ik een back-up en herstel ik mijn toestel met Samsung Cloud?
  1. 1 Ga naar Apps.
  2. 2 Tik op Instellingen.
  3. 3 Ga naar 'Accounts en back-up'.
  4. 4 Tik op 'Accounts beheren'.
  5. 5 Selecteer je Samsung account.
  6. 6 Tik op 'Mijn profiel'.
  7. 7 Tik op 'Samsung Cloud'.
  8. 8 Tik op 'Back-up van gegevens'.
Hoe moet je een reservekopie terugzetten?
Je kunt je telefoon instellen zodat er automatisch een back-up van je bestanden wordt gemaakt. Open de app Instellingen op je telefoon.
...
Schakelen tussen back-upaccounts
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.

Bovendien, waarom kan ik mijn reservekopie niet terugzetten?

Sluit uw apparaat aan op een stroombron en zorg dat u verbonden bent met wifi. U kunt een reservekopie niet herstellen via een mobiele internetverbinding. Controleer uw softwareversie en werk deze indien nodig bij. Als het de eerste keer is dat u een iCloud-reservekopie herstelt, leest u hier wat u moet doen.
En nog een vraag, hoe iphone overzetten naar iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten. Eén manier is om iCloud te gebruiken. U kunt iCloud op beide iPhones instellen en vervolgens iCloud-back-up op beide apparaten inschakelen. Zodra de back-up is voltooid, kunt u deze terugzetten op de nieuwe iPhone.
Een andere manier om gegevens over te zetten is door iTunes te gebruiken. U kunt beide iPhones op uw computer aansluiten en vervolgens iTunes gebruiken om de gegevens tussen de twee apparaten te synchroniseren.
U kunt ook een iPhone-overdrachtstool van derden gebruiken om u te helpen met het proces. Met deze tools kunt u meestal gegevens draadloos overzetten, wat handig kan zijn als u iCloud of iTunes niet wilt gebruiken.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een reservekopie via itunes?

Wanneer u uw apparaat op uw computer aansluit, wordt iTunes automatisch geopend. Zo niet, open dan iTunes en sluit uw apparaat aan op uw computer.
Klik op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Als u het apparaatpictogram niet ziet, klikt u op de apparaatknop .
Als u een Windows PC heeft en de Summary sync instellingen niet ziet, klik dan op de Sync knop .
Klik op Samenvatting en vervolgens op Nu back-up maken. Blijf verbonden met uw computer totdat het proces is voltooid.
iTunes maakt een back-up van de meeste gegevens op uw apparaat, waaronder:
gekochte muziek, tv-programma's, apps en boeken, foto's en video's in de camerarol, apparaatinstellingen (bijvoorbeeld telefoonfavorieten, achtergrond en mail-, contact- en agenda-accounts), organisatie van het beginscherm en apps, iMessage-, sms- en mms-berichten, beltonen, gezondheidsgegevens, back-ups van Apple Watch.

Door Johnathan Bade

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone op mijn macbook? :: Waarom hashtags in comments?
Handige links