Huis > H > Hoe Maak Ik Een Backup Van Mijn Iphone Op Mijn Macbook?

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone op mijn macbook?

Een reservekopie maken van je apparaat
  1. Selecteer 'Maak reservekopieën op iCloud van de belangrijkste gegevens op je [apparaat]' om reservekopieën in iCloud te bewaren in plaats van op de Mac.
  2. Selecteer 'Maak op deze Mac een reservekopie van alle gegevens op je [apparaat]' om reservekopieën op de Mac te bewaren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe maak je een iCloud reservekopie?

Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch met iCloud
  1. Verbind het apparaat met een wifinetwerk.
  2. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' en tik op 'iCloud'.
  3. Tik op 'iCloud-reservekopie'.
  4. Tik op 'Maak nu reservekopie'. Blijf verbonden met het wifinetwerk tot het maken van de reservekopie is voltooid.
Waar staat back-up en synchronisatie?
Opties voor mappen op je computer

Je kunt een map synchroniseren met Google Drive of er een back-up van maken in Google Foto's. Als je synchroniseert met Google Drive, wordt de volledige inhoud van de map geüpload. Alle wijzigingen worden gesynchroniseerd op je computer en in Google Drive.

Waar zit back-up en synchronisatie?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het individu en zijn specifieke behoeften. Enkele plaatsen waar back-up en synchronisatie meestal kunnen worden gevonden zijn een externe harde schijf, een cloudopslagdienst of een lokale netwerkschijf. Kan WhatsApp backup niet vinden in Google Drive? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Zorg er eerst voor dat je hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie van WhatsApp. Controleer vervolgens of je lopende back-ups hebt in Google Drive door het tabblad Back-up te openen in WhatsApp-instellingen. Als je daar back-ups ziet staan, probeer je die terug te zetten. Als dat niet werkt, probeer je WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zet ik mijn backup terug op mijn Samsung?

Tik op Instellingen. Tik op Cloud en accounts (Android 7 en 8) of Accounts en back-up (Android 9 en 10). Tik op Back-up en herstel (Android 9 en 10) Zorg dat onder 'Google-account' de opties Back-up van mijn gegevens en Automatisch herstellen aanstaan.
Hoe maak ik een backup van mijn SD kaart Samsung?
Een back-up is een reservekopie van al je gegevens, foto's en bestanden.
...
Een back-up van je Android smartphone maken
  1. Stap 1: open Google Drive en ga naar Instellingen.
  2. Stap 2: maak een back-up.
  3. Stap 3: download Google foto's en maak back-up.
  4. Stap 4: open Google foto's en zet back-up aan.

Mensen vragen ook: waar staat backup whatsapp android?

Open WhatsApp > Meer opties > Instellingen > Chats > Chat back-up.
...
Je back-up herstellen:
  1. Download een app voor bestandsbeheer.
  2. Open de app voor bestandsbeheer, navigeer naar je lokale opslag of SD-kaart > WhatsApp > Databases.
  3. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
Bovendien, hoe reservekopie gebruiken? Er zijn twee belangrijke manieren om back-ups te gebruiken: volledige en incrementele. Een volledige back-up kopieert alle gegevens in een bepaald systeem, terwijl een incrementele back-up alleen gegevens kopieert die sinds de laatste back-up zijn veranderd.
Incrementele back-ups zijn over het algemeen sneller en gebruiken minder opslagruimte dan volledige back-ups, maar ze moeten in combinatie met een volledige back-up worden gebruikt om effectief te zijn. Als u bijvoorbeeld op maandag een volledige back-up maakt en op dinsdag, woensdag en donderdag een incrementele back-up, moet u alle vier de back-ups gebruiken om uw gegevens volledig te herstellen.
Om gegevens van een back-up te herstellen, moet u speciale back-upsoftware gebruiken die voor uw besturingssysteem is ontworpen. Met deze software kunt u de bestanden en mappen selecteren die u wilt herstellen, evenals de locatie waarnaar u ze wilt herstellen.

Hoe zet ik een app terug op iPhone?

Er zijn een paar manieren om een app terug te zetten op je iPhone. Eén manier is om naar de App Store te gaan en de app opnieuw te downloaden. Een andere manier is om iCloud te gebruiken om de app te herstellen. Als u een back-up van uw iPhone in iTunes hebt, kunt u de app ook vanaf daar herstellen.

Door Hoye

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je komma's? :: Waar vind ik mijn back-up?
Handige links