Huis > H > Hoe Kan Je Op Je Iphone Zien Waar Je Bent Geweest?

Hoe kan je op je iPhone zien waar je bent geweest?

Hier is hoe je de mystery map vindt: ga in je iPhone naar Instellingen, dan naar Privacy, dan naar Locatievoorzieningen, dan naar Systeem en dan naar Veelbezochte locaties. Daar krijg je een kaartje met een overzicht van al je frequent bezochte locaties, gegroepeerd per stad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke route heb ik gelopen iPhone?

Maak je nog gebruik van de Activiteit-applicatie? Open deze dan, navigeer naar het tabblad 'Work-outs' en open een gewenste training. Vervolgens wordt een kaart met de gelopen of gereden route getoond. Je ziet dat de lijn in de meeste gevallen verschillende kleuren heeft. Trouwens, hoe stel ik mijn locatie in? Open de app Instellingen op uw telefoon. Tik bij 'Persoonlijk' op Locatietoegang. Schakel bovenaan het scherm de optie Toegang tot mijn locatie in of uit.

Trouwens, welke app gebruikt mijn locatie iphone?

Er zijn een aantal apps die uw locatie op de iPhone gebruiken. Enkele voorbeelden zijn de Kaarten-app, die uw locatie gebruikt om u een routebeschrijving te tonen, en de Weer-app, die uw locatie gebruikt om u te voorzien van lokale weersinformatie. Daarnaast gebruiken ook veel apps van derden uw locatie om u relevante inhoud en functies te bieden. Waar vind ik Locatiegeschiedenis? Locatiegeschiedenis is te vinden in uw Google-account. Als u deze wilt bekijken, meldt u zich aan bij uw account en gaat u naar "Mijn activiteiten". Klik onder 'Activiteitscontroles' op 'Locatiegeschiedenis'. Dit brengt u naar een pagina waar u een kaart kunt zien van alle plaatsen waar u bent geweest. U kunt ook de zoekbalk gebruiken om specifieke locaties te vinden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: kun je via whatsapp zien waar iemand is?

Om de locatie van een contactpersoon te bekijken, tik je in de chat op de verstuurde kaart. Dat kan uiteraard alleen als de contactpersoon de locatie zelf heeft gedeeld. Je kunt de locatie ook opzoeken door in de chat op de naam bovenin te tikken, gevolgd door de knop Live locatie. Hoe kan je zien welke route je hebt gelopen? Je reizen vinden

  1. Open Google Maps op je computer.
  2. Log in met het Google-account dat je ook op je mobiele apparaat gebruikt.
  3. Klik linksboven op Menu .
  4. Klik op Tijdlijn .
  5. Kies bovenaan een dag, maand en jaar als je een andere datum wilt vinden.

Hoe werkt de app conditie?

De Conditie-app op je iPhone houdt je activiteiten bij. Als je minimaal zes maanden je activiteiten hebt bijgehouden, worden de dagelijkse trendgegevens weergegeven voor onder andere je actieve calorieën, trainingsminuten, sta-uren, staminuten, wandelafstand en gelopen trappen omhoog. Waar heb ik gereden? Hoe kan ik zien waar ik heb gereden?

Hoe kun je zien waar iemand is?

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt achterhalen waar iemand is. Als je iemand persoonlijk kent, kun je bijvoorbeeld vragen waar hij of zij is. Als je iemand niet kent, kun je proberen te achterhalen waar die persoon is door middel van andere middelen, zoals het internet, sociale media of andere bronnen.

Door Golub Kanne

Vergelijkbare artikelen

Wat als je aangifte doet na 1 mei? :: Kan je via WhatsApp zien waar iemand is?
Handige links