Huis > H > Hoe Geschiedenis Automatisch Wissen?

Hoe geschiedenis automatisch wissen?

Je activiteit automatisch verwijderen

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google.
  2. Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie.
  3. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren.
  4. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Dus, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Hoe verwijder ik de geschiedenis van Google Chrome? Je geschiedenis wissen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.

Hoe verwijder je zoekwoorden?

Er zijn een paar verschillende manieren om trefwoorden te verwijderen uit uw account, afhankelijk van hoeveel trefwoorden u wilt verwijderen en of u ze wilt verwijderen uit alle campagnes of alleen uit specifieke campagnes.
Als u slechts een paar trefwoorden wilt verwijderen, kunt u dit doen door het trefwoord te bewerken en de status te wijzigen in "Verwijderd". Dit zal het trefwoord verwijderen uit uw account, maar zal het niet verwijderen uit uw account zodat u het gemakkelijk later weer kunt toevoegen als u dat nodig heeft.
Als u een trefwoord wilt verwijderen uit alle campagnes, kunt u dit doen door het trefwoord te bewerken en de campagne associatie te veranderen in "Geen". Dit zal het trefwoord verwijderen uit alle campagnes, maar zal het niet verwijderen uit uw account, zodat u het later gemakkelijk weer kunt toevoegen als dat nodig is.
Als u een trefwoord volledig wilt verwijderen uit uw account, kunt u dit doen door het trefwoord te bewerken en de optie "Verwijderen" te selecteren. Dit zal het trefwoord permanent verwijderen uit uw account en u kunt het later niet meer toevoegen. Waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen zoekopdrachten kunt verwijderen. Eén reden kan zijn dat u niet de nodige rechten heeft om zoekopdrachten te verwijderen. Een andere reden kan zijn dat de zoekopdracht deel uitmaakt van een vergrendelde zoekgroep. Tenslotte, als u een standaard zoekopdracht probeert te verwijderen, zal dat niet lukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe wis ik de geschiedenis op mijn iPad?

Klik om door de geschiedenis te bladeren. Er staat een vinkje achter 'Geschiedenis doorbladeren'. Tik achter 'Periode' op het uitklapmenu en vervolgens op de periode waarvan u de geschiedenis wilt verwijderen. Gegevens wissen staat rechtsonder.

Trouwens, waarom geschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit. Bovendien, hoe geschiedenis wissen windows 10? Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen.

Hoe lang wordt zoekgeschiedenis bewaard?

Vervolgens heb je de keuze tussen: Bewaren gedurende 3 maanden, bewaren gedurende 18 maanden of bewaren totdat ik de activiteit handmatig verwijder. Kies een gewenste optie, klik op 'Volgende' en daarna op 'OK'. Waar blijft verwijderde geschiedenis? Wanneer je iets wilt verwijderen uit je browsergeschiedenis, kun je terecht in het menu 'Instellingen'. Hier vind je de optie 'Browsinggeschiedenis wissen'. Als je hierop klikt, kun je aangeven hoeveel geschiedenis je wilt wissen en welke tijdsperiode dit betreft.

Hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Om de geschiedenis op uw smartphone te wissen, volgt u de onderstaande stappen:
1. Ga naar 'Instellingen'.
2. Selecteer 'Algemeen'.
3. Selecteer 'Geschiedenis'.
4. Selecteer 'Wis geschiedenis'.

Door Snashall Morgon

Vergelijkbare artikelen

Is Google hetzelfde als Google Chrome? :: Hoe wis ik mijn geschiedenis op mijn iphone?
Handige links