Huis > W > Waar Onwaar Excel Kleur?

Waar onwaar Excel kleur?

Als de waarde “rood” is, geef de waarde X

Met andere woorden, we controleren cellen in een bepaalde kolom en geven een vastgestelde waarde terug als de kleur rood is. Het resultaat is WAAR als de waarde rood is en ONWAAR als de waarde anders is dan rood.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen hoe cellen kleuren in excel?

Selecteer de cel of het celbereik dat u wilt opmaken. Klik op Start > startpictogram voor dialoogvenster Celeigenschappen of druk op Control+Shift+F. Kies op het tabblad Vullen de gewenste kleur onder Achtergrondkleur. Dit in overweging nemend, hoe filter je op kleur in excel? Klik in een bereik van cellen of in een tabelkolom op een cel die de celkleur, de tekenkleur of het pictogram bevat waarop u wilt filteren. in de kolom met de inhoud die u wilt filteren. Selecteer onder Filter in het snelmenu Op kleur de optie Celkleur, Tekenkleur of Celpictogram en klik vervolgens op een kleur.

Hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken?

Er zijn een paar manieren waarop u voorwaardelijke opmaak kunt doorgeven in Excel. Eén manier is om de opties voor voorwaardelijke opmaak te gebruiken die beschikbaar zijn op het tabblad Home. Een andere manier is om de opties voor voorwaardelijke opmaak te gebruiken die beschikbaar zijn op het tabblad Gegevens. Ten slotte kunt u een formule gebruiken om cellen voorwaardelijk op te maken. Trouwens, waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet? De meest waarschijnlijke reden dat voorwaardelijke opmaak niet werkt, is dat de celwaarden die door de voorwaardelijke opmaakregels worden geëvalueerd geen waar of onwaar waarden zijn. Als een cel bijvoorbeeld de tekst "Ja" bevat in plaats van de waarde TRUE, werkt de regel voor voorwaardelijke opmaak niet zoals verwacht. Een andere mogelijkheid is dat de celwaarden niet worden bijgewerkt wanneer dat wel zou moeten. Dit kan gebeuren als de celwaarden formules zijn die niet zijn ingesteld om automatisch te worden bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in Excel?

Selecteer de lijst die u wilt vullen met de vervolgkeuzelijst JA of NEE en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst om deze functie in te schakelen. Daarvan, hoe kan ik een voorwaardelijke opmaak toepassen op tekst gegevens en formules? Klik op het tabblad Start op Voorwaardelijke opmaak > Nieuwe regel. Klik in het vak Stijl op Klassiek. Schakel onder het vak Klassiek het selectievakje Alleen waarden met een hoge of lage rangschikking opmaken in en wijzig de optie in Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt.

Wat als Excel kleur?

Het beste antwoord

Het werkt als volgt: 1) Selecteer de cel die straks rood of groen moet kleuren, ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat het cel C2 is. 2) Kies bovenin het menu de optie "Opmaak". 3) Kies nu vervolgens "Voorwaardelijke opmaak...". 4) Kies bij "Voorwaarde 1" vervolgens "Formule is" uit de dropdown lijst.
Bovendien, waar vind ik gegevensvalidatie in excel? Data validation in Excel kan worden gevonden onder de 'Data' tab, in het menu met 'Data Tools'. Er zijn verschillende opties voor datavalidatie, afhankelijk van wat voor soort gegevens je wilt valideren.

Wat dit betreft, hoe maak je een keuzelijst met kleuren in microsoft excel?

Om een kleurenkeuzelijst te maken in Microsoft Excel, ga je naar het tabblad Invoegen en klik je op de knop Kleurenkeuzelijst in het lint. Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin je de gewenste kleuren kunt selecteren.

Door Ishmael Wierschem

Vergelijkbare artikelen

Wat is een kolom in Excel? :: Hoe maak ik hoofdletters?
Handige links