Huis > H > Hoe Verbind Ik Mijn Fitbit Met Mijn Iphone?

Hoe verbind ik mijn Fitbit met mijn iPhone?

Stappenplan FitBit koppelen aan iPhone

  1. Ga naar de AppStore op je iPhone.
  2. Zoek naar de FitBit applicatie en download deze.
  3. Open de app en klik vervolgens op 'Join FitBit'
  4. Vul nu de verschillende gegevens in als je lengte en je gewicht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, kan de fitbit in de sauna?

Hoewel je met onze waterbestendige apparaten kunt douchen, raden we je dit af. Zo verklein je de kans op blootstelling aan zeep, shampoos en conditioners, wat langdurige schade aan je apparaat en huidirritatie kan veroorzaken. We raden je ook af onze apparaten in een hottub of sauna te dragen. Hoe reset je Fitbit luxe? Harde reset

  1. Leg je Fitbit Charge 5 of Fitbit Luxe op de oplader en sluit de oplaadkabel aan op een stroombron.
  2. Druk 3 keer op de knop aan de platte kant van de oplader. Dit platte stuk zit aan de usb A aansluiting vast. Wacht 1 seconde na elke keer indrukken.
  3. Wacht 10 seconden totdat het Fitbit logo verschijnt.

Men kan zich ook afvragen: kan je douchen met fitbit versa 2?

Ja, je kunt douchen met je Fitbit Versa 2. Dienovereenkomstig, hoeveel geld terug fitbit? Fitbit heeft geen geld-terug-garantie, maar u kunt uw apparaat mogelijk terugsturen voor een terugbetaling binnen de periode van het retourbeleid.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan je een Fitbit om je enkel doen?

De fitbit is zo licht, dat je het bijna niet voelt zitten. Ideaal dus. Ook heeft het dragen van de fitbit om je enkel het voordeel dat je de lichtjes zo niet ziet. Je kan er dus prima mee slapen. Mensen vragen ook: hoeveel geld terug fitbit ionic? Hoeveel bedraagt een terugbetaling voor Fitbit Ionic? We bieden alle Fitbit Ionic-klanten een terugbetaling aan van US$ 299. Voor informatie over hoe je een terugbetaling kunt krijgen, bezoek je onze registratiepagina voor terugbetalingen.

Kan je Fitbit gebruiken zonder app?

Als je geen compatibele telefoon of tablet hebt, kun je de meeste Fitbit-apparaten op je computer instellen en synchroniseren via Fitbit Connect. Trouwens, waar vind ik mijn fitbit account? Om je Fitbit-account te vinden, ga je naar fitbit.com en klik je rechtsboven in de hoek op 'Log in'. Als je nog geen account hebt, klik je in plaats daarvan op 'Registreer je nu'.

En nog een vraag, hoe lang gaat een fitbit charge 4 mee?

Een andere vraag is hoe lang een Fitbit Charge 4 meegaat. De batterijduur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoe vaak je de tracker gebruikt, welke functies je inschakelt en hoeveel je beweegt. In de praktijk kun je er ongeveer vijf tot zeven dagen mee doen voordat je de tracker weer moet opladen.

Door Middlesworth Burbach

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn Fitbit laten repareren? :: Hoe zet ik mijn Fitbit terug naar fabrieksinstellingen?
Handige links