Onstor en Datacore verenigen NAS-gateways en opslagvirtualisatie

De opslagvirtualisatieoplossing SAN-Symphony van Datacore is een basis voor een infrastructuur met hoge beschikbaarheid. De functionaliteiten worden ondersteund door de Onstor NAS gateways, bijvoorbeeld door bestandsgebaseerde opslag te bieden. Experts lichten de interactie toe op 10 april in Frankfurt.

Onstor, CSE en Datacore leggen op 10 april in Frankfurt uit hoe bedrijven flexibele storage-infrastructuren kunnen realiseren en toch gebruik kunnen blijven maken van bestaande NAS- of SAN-technologieën. Als eerste punt op de agenda staat het onderwerp “Virtualisatie van bestandsservers met NAS-gateways”.

Sebastian Wormser van het adviesbureau CSE zal vervolgens aan de hand van een praktijkvoorbeeld uitleggen hoe de opslagvirtualisatie SANSymphony van Datacore samenwerkt met de Bobcat NAS-gateway van Onstor. Tot slot komen “VMware en virtuele opslagomgevingen” en “opslagvirtualisatie zonder grenzen” aan bod.

“Onstor en Datacore richten zich op leveranciersonafhankelijkheid en interoperabiliteit, die beide grote voordelen bieden bij de integratie van de oplossingen in heterogene omgevingen”, aldus Wormser, die de voordelen van de oplossingcombinatie benadrukt. Hier kunt u zich inschrijven voor de infodag van Onstor en CSE.