Medi-Max moderniseert zijn uiterlijk

Het nieuwe bedrijfslogo, waarmee alle Medi-Max-winkels worden uitgerust, moet aantrekkelijker zijn voor de klanten. Bovendien was het na meer dan 20 jaar tijd voor een nieuw logo.

Electronic Partner (EP) beschrijft het herziene logo, de Medi-Max speciaalzaken die tot de Verbundshausgruppe behoren, als volgt: “Het nieuwe Medi-Max logo is modern, rechtlijnig, goed leesbaar en het is sympathiek. Tijdens de ontwikkeling van het logo werd marktonderzoek verricht en werden diverse studies uitgevoerd. Volgens het EP zei bijna 100 procent van de respondenten dat ze het nieuwe logo mooi en aantrekkelijk vonden.

“Na meer dan 20 jaar is het tijd voor een nieuw logo. We schrijven er nu op wat er binnen in onze Medi-Max winkels te vinden is: een moderne, goed gestructureerde en comfortabele winkelervaring met adviescomfort”, aldus Electronic Partner en Medi-Max CEO Oliver Haubrich.

De eerste Medi-Max winkel werd op 24 september 2009 voorzien van het nieuwe logo. De omschakeling naar alle 100 Medi-Max winkels in Duitsland zal geleidelijk plaatsvinden.