Rush Wars, hoe de nieuwe titel van Supercell te downloaden en te spelen

Liefhebbers van Clash of Clans en Clash Royale zullen blij zijn: Supercell, het softwarehuis dat de twee spellen heeft gemaakt, heeft zojuist een nieuwe titel uitgebracht: Rush Wars. Het is een strategiespel dat de beste eigenschappen van de twee titels neemt en er nog wat aan toevoegt. Supercell wil het succes van Clash of Clans herhalen en de inkomsten uit mobiele apps verhogen.

Voorlopig is Supercell alleen in bètaversie uitgebracht in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Italiaanse gebruikers zullen iets langer moeten wachten op de officiële release. Uit de presentatievideo die door het softwarehuis is gepubliceerd, lijkt Rush Wars een zeer interessant spel te zijn met kleurrijke graphics. Het doel van het spel is om je basis te beschermen tegen vijandelijke aanvallen en in de tegenaanval te gaan om grondstoffen te stelen. Je kunt ook teams samenstellen met je vrienden en onbewoonde werelden plunderen. Hier lees je hoe je Rush Wars kunt downloaden en spelen.

Hoe Rush Wars te downloaden

Het videospel is gratis beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers. Het spel kan worden gedownload via de volgende links in de Google Play Store en App Store.

Het spel is gebaseerd op een freemium-strategie: de download is gratis, maar er zijn in-game aankopen voor power-ups en packs. Het begint bij €1 en loopt op tot €100.

Hoe Rush Wars te spelen

Zoals hierboven vermeld, is het spel alleen in bèta beschikbaar in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Als je de titel voor het eerst wilt uitproberen, moet je een VPN op je smartphone installeren om de geografische beperkingen te omzeilen. Voor het geval het te ingewikkeld is, is het wachten op de officiële release in Italië.

Rush Wars features

Het spel mengt de genres torenverdediging en strategiespel. In Rush Wars moet je je basis verdedigen tegen vijandelijke aanvallen en indien nodig een tegenaanval voorbereiden om grondstoffen te stelen en je team te upgraden. Het doel van het spel is om je eigen team samen te stellen bestaande uit grondeenheden, voertuigen en diverse objecten. Het hart van het spel is een mijn die wordt gebruikt om grondstoffen te verzamelen en upgrade packs.

Rush Wars kan ook samen met vrienden worden gespeeld: je kunt een team samenstellen en het opnemen tegen teams van over de hele wereld. Naarmate je vordert in het spel en een hoger niveau bereikt, kun je nieuwe troepen en verdedigingswerken vrijspelen. Je vaardigheden verbeteren is ook belangrijk om een overwinning mee naar huis te nemen

.