Symantec presenteert nieuwe versies van Norton Internet Security en Antivirus

Om betere bescherming tegen online bedreigingen te bieden, lanceert Symantec nieuwe versies van Norton Internet Security en Antivirus. De beveiligingsexperts zullen de functies toelichten als onderdeel van een partnertour in september.

Symantec-partners van de Norton-consumentenproductlijn krijgen de kans om de nieuwe 2010-versies van Norton Internet Security en AntiVirus tot in detail te leren kennen tijdens de Norton-trainingstour-evenementen in vijf steden. Naast de presentatie van de nieuwste functies worden persoonlijke opleidingssessies aangeboden om de beveiligingssoftware uit te proberen. Bovendien zullen verkoopvertegenwoordigers beschikbaar zijn om alle vragen over verkoop en marketing te beantwoorden.

De evenementen beginnen elke dag om 16.30 uur, gevolgd door een samenkomst vanaf 19.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Jeder Teilnehmer erhält außerdem ein POS-Bundle, um die neuen Versionen im besten Licht präsentieren zu können. Die Beta-Versionen der Sicherheitssoftwares können zum Testen über die unten angegebenen Links heruntergeladen werden.

Stationen der Roadshow:

  • 14. September, München
  • 16. September, Hamburg
  • 17. September, Berlin
  • 21. September, Düsseldorf
  • 22. September, Wiesbaden