ServiceNow met nieuwe Area Vice President

Detlef Krause is de nieuwe Area Vice President Duitsland bij ServiceNow. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de expansie van ServiceNow in Duitsland, die met de opening van de twee nieuwe datacenters en de geplande verdubbeling van het aantal medewerkers al een impuls heeft gekregen.

Naast de expansie in Duitsland behoort ook de uitbreiding van partnerschappen en klantrelaties tot de verantwoordelijkheden van Detlef Krause, die nu Area Vice President is bij ServiceNow. Meest recentelijk was hij Senior Vice President S/4 HANA Cloud Midden-Oosten Europa bij SAP. In totaal heeft hij 20 jaar ervaring en heeft hij in die tijd uitsluitend leidinggevende functies bekleed bij grote IT-bedrijven als Microsoft, Salesforce en British Telecom. Hij heeft leiding gegeven aan teams van verschillende omvang in verschillende regio’s. Met zijn expertise en kennis van de IT-industrie en de Duitse IT-sector zal Krause het team ondersteunen bij de uitdagingen van de lokale markt.

“Ik ben erg enthousiast over de nieuwe taken bij ServiceNow. Duitsland is een grote groeimarkt voor het bedrijf, zoals alleen al blijkt uit de investeringen in de nieuwe datacenters. Ik ben erg blij dat ik deze keer kan helpen vorm te geven. Ons doel is onze klanten te ondersteunen bij hun groei in de gedigitaliseerde wereld. Wij bereiken dit door hen te helpen de manier waarop zij elke dag werken te veranderen. Op deze manier stellen wij hen in staat om nieuwe en betere ervaringen op de werkplek op te doen”, aldus Detlef Krause over zijn benoeming.