Wees eerder geïnformeerd: de IT-BUSINESS 20 / 2020

Met de nieuwe IT-BUSINESS kunt u een blik in de toekomst werpen. Niet alleen omdat u het vandaag al online kunt lezen, maar ook omdat het over de toekomst van gegevensverwerking gaat. “IT-automatisering” zal het bedrijfsleven de komende jaren vormgeven.

Het ronde moet in het vierkant! De groene bal op de omslag van de nieuwe IT-BUSINESS heeft in ieder geval zijn plaats al gevonden tussen de blokken eromheen. “Datacenter- & IT-automatisering”, ons focusonderwerp in nummer 20, is aangekomen in het kanaal. Nu is het tijd om de nieuwe ideeën en concepten op een zinvolle manier toe te passen op de bestaande omgevingen en systemen. U kunt vandaag online lezen hoe dit kan worden gedaan. En je zult ook ontdekken hoe het echt ronde ding in het echt vierkante ding komt. Want ook de Duitse voetbalbond heeft Big Data voor zichzelf ontdekt. En als u het te gemakkelijk vindt om dinosaurussen te temmen, zet u met ons gewoon een stapje verder in de toekomst: met de nieuwe reeks “Horizons 2021”, die voortaan los na elkaar in het tijdschrift verschijnt, krijgt u inzichten en visies voor uw toekomstige onderneming. Vandaag al online, vanaf maandag in de gedrukte editie!

Natuurlijk bezorgen wij uw exemplaar van IT-BUSINESS nog steeds graag bij u thuis. Voor deze dienst volstaat het ons een korte e-mail te schrijven ([email protected]). Bent u nog geen abonnee van IT-BUSINESS, dan hebben wij hier een voorbeeld van het komende nummer voor u.

Bent u al abonnee of geregistreerd op IT-BUSINESS.de, dan kunt u het volledige nummer hier online lezen.