Uitbreiding naar het thuiskantoor en het kantoor

Als distributeur voor display-oplossingen heeft ITZ Informationstechnologie in Essen zich tot nu toe toegelegd op de grotere apparaten: Digitale Signage, LED Signage en Hospitality Displays. Nu zijn daar ook de zakelijke monitoren van de jarenlange partner Samsung bijgekomen.

ITZ Informationstechnologie in Essen is enerzijds actief als IT-systeemhuis, maar anderzijds ook als full-service distributeur voor beeldschermoplossingen. Hier ligt de nadruk echter op de sectoren digital signage, LED signage, hospitality displays en de bijbehorende software. Nu breidt de distributeur zijn portfolio uit met zakelijke monitoren van Samsung. “Samsung is voor ons al vele jaren een betrouwbare partner”, verklaart Peter Heinrichs, CEO van ITZ, in dit verband. “We kijken met trots terug op een meer dan succesvolle samenwerking op het gebied van Smart LCD Signage, Hospitality Displays en LED Signage. Nu hebben we de mogelijkheid om onze klanten de volledige displayportfolio van Samsung aan te bieden – een groot voordeel, aangezien met name het afgelopen jaar de grote vraag naar professionele monitoroplossingen duidelijk is geworden. De digitalisering wint als nooit tevoren aan kracht, en naast moderne werkplekken op kantoor is er ook veel vraag naar betrouwbare en hoogwaardige producten in het thuiskantoor. We zijn ervan overtuigd dat Samsung hiervoor de ideale partner is.”

Peter Heinrichs, CEO bij ITZ Informationstechnologie

Peter Heinrichs, CEO bij ITZ Informationstechnologie

Groeiend productsegment

Door de sluiting van winkels en hotels voor particuliere klanten is de vraag naar beeldschermen in deze doelgroepen vorig jaar ook gedaald. De markt voor zakelijke monitoren is daarentegen sterk gegroeid als gevolg van de trend naar thuiskantoren. Samsung heeft speciaal voor dit doel een reeks monitoren ontwikkeld, die naar verluidt bijzonder geschikt zijn voor werk thuis. “Al enkele jaren werken we nauw samen met ITZ in de distributie van Smart LCD Signage, Hospitality Displays en LED Signage. Vanaf het allereerste begin en vooral in de afgelopen maanden, die voor alle gebieden een grote uitdaging zijn geweest, is gebleken hoe succesvol en veerkrachtig ons partnerschap is. Het is dan ook een logische stap om onze samenwerking uit te breiden tot een ander productsegment. Door onze monitoren in de toekomst via ITZ op de markt te brengen, kunnen we partners en klanten nog beter van dienst zijn met innovatieve producten, zoals de nieuwe S- en SU-serie zakelijke monitoren,” voegt Markus Korn, Vice President Display Solutions bij Samsung, toe.