Wentronic breidt Cabstone-assortiment uit

De handelsonderneming Wentronic heeft het portfolio van haar eigen merk Cabstone uitgebreid. Vanaf nu zijn naast kabels ook computeraccessoires en randapparatuur onder dit merk verkrijgbaar.

Wentronic Electronic Components, opgericht in 1992, biedt al geruime tijd computerkabels aan onder het eigen merk Cabstone. Nu heeft het in Braunschweig gevestigde bedrijf aangekondigd dat het zijn bestaande portfolio zal uitbreiden met lifestyleproducten op het gebied van accessoires, mobiliteit en home entertainment. Onder het motto “Value for Money” wil het bedrijf vooral jonge kopers aanspreken.

De eerste producten die verkrijgbaar zijn, zijn diverse headsets, toetsenborden en muizen, alsmede diverse insteekkaarten. Nieuw in het programma zijn ook een USB-stick met geïntegreerde DVB-T tuner en een docking station voor 2,5 en 3,5 inch SATA harde schijven. Volgens de leverancier hebben de producten eigentijdse prestatiegegevens en functies en zijn zij bedoeld om potentiële kopers aan te spreken met hun aantrekkelijk ontworpen verpakking. Volgens de eigen informatie van het bedrijf zal het Cabstone-assortiment worden uitgebreid met accessoires voor iPhone, iPod en MP3-spelers van andere fabrikanten. Voor volgend jaar heeft Wentronic al de geleidelijke introductie van producten uit de home entertainment sector aangekondigd.

Een overzicht van de tot nu toe beschikbare producten is online beschikbaar als PDF-bestand op de homepage van Cabstone.

Het Cabstone productassortiment zal worden uitgebreid met accessoires voor de iPhone, iPod en MP3-spelers van andere fabrikanten.