Pilot geeft VIP-tickets van FC St. Pauli weg

In samenwerking met Samsung heeft Pilot Computerhandels GmbH een verkoopactie speciaal voor resellers gelanceerd. Met behulp van Samsung’s grootformaat displays kunnen geregistreerde resellers 15 VIP tickets winnen voor een spannende voetbalwedstrijd.

Pilot heeft haar nieuwe reseller promotie onder het motto “Met Pilot en Samsung naar de Kiezhelden” gebracht. Geregistreerde partners kunnen één van de 15 VIP-tickets winnen voor de voetbalwedstrijd tussen FC St. Pauli en FC Union Berlin op 3 maart 2014. Daartoe moeten zij in de periode van 15 januari tot en met 14 februari 2014 zoveel mogelijk omzet genereren met de Large Format Displays (LFD’s) van Samsung.

De vijf detailhandelaren met de hoogste omzet krijgen elk een ticket voor de VIP-lounge, inclusief eten en drinken. Tien extra tickets gaan naar detailhandelaars die hun verkoop in de overeenkomstige periode van vorig jaar het sterkst hebben doen stijgen. Tijdens de actieperiode ontvangt iedere winkelier bovendien een fanpakket van FC St. Pauli bij hun eerste bestelling van een Samsung LFD.

Voor meer informatie over de winkelpromotie kunt u terecht op de landingspagina van Pilot.