Extra Computer voert PC-configurator op

Speciaalzakenpartners van de fabrikant Extra Computer kunnen nu PC-systemen op maat samenstellen met behulp van het Built-to-Order (BtO)-proces. Daartoe heeft het bedrijf de online configurator op een geheel nieuwe leest geschoeid.

Een geheel herziene PC-configurator bij Extra Computer luidt het begin van de zomer in. Het stelt wederverkopers in staat online PC-systemen samen te stellen volgens hun individuele wensen. In eerste instantie zijn er drie productgroepen waaruit u kunt kiezen: Basic, Business of Professional. Alle drie de lijnen worden standaard geleverd met uitgebreide servicepakketten. Voor elk systeem biedt de fabrikant de keuze uit talrijke componenten en configuratievarianten.

De Professional-serie is in de eerste plaats gericht op veeleisende gebruikers en biedt hen de nieuwste standaarden. In deze categorie kunnen de vakhandelaars kiezen uit in totaal vier varianten, die alle gekenmerkt worden door uiterst stille werkingsgeluiden. Elk van deze varianten kan afzonderlijk worden uitgebreid. Dit geldt ook voor de Basic- en Business-lijn.

In de Basic-serie kunnen resellers kiezen uit drie configuratievarianten; bij de Business-lijn is er in totaal keuze uit zes varianten.

Een duidelijke gebruikersinterface zorgt ervoor dat de gebruiker op comfortabele wijze door het menu wordt geleid. In een eenvoudige en logische opeenvolging van stappen wordt het systeem met componenten geladen en naar de order gebracht. Een automatische plausibiliteitscontrole zorgt ervoor dat de geselecteerde componenten ook probleemloos samenwerken. Bovendien kunnen gegevensbladen worden aangemaakt.

Express-configuratie voor wie haast heeft

Voor tijdkritische bestellingen kunnen alle systemen ook extra snel worden besteld met de optie “Express”, op voorwaarde dat de bestelling vóór 11 uur door Extra Computer is ontvangen en alle onderdelen onmiddellijk beschikbaar zijn. De verzending vindt dan op dezelfde dag plaats.