Schneider Electric geeft 10 procent extra marge

Vanaf september krijgen resellers bij Schneider Electric 10 procent extra marge op meer dan 500 APC-producten als onderdeel van de “Fix & Ready”-campagne. De campagne loopt tot december en geldt voor racks, micro-DC’s, PDU’s en kastaccessoires.

Met de nieuwe “Fix & Fertig”-campagne ondersteunt APC by Schneider Electric zijn DACH-partners uit het IT-kanaal. Er is een extra marge van 10 procent op volledig uitgeruste 19-inch racks, microdatacenteroplossingen, alsmede PDU’s en andere accessoires. Hieronder vallen ook de nieuwe kastsystemen uit de Easy Rack-serie.

Met de Easy Rack-serie kunnen 19-inch kastsystemen individueel worden geconfigureerd. De behuizingen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 24 tot 48 U en zijn verkrijgbaar met een breedte van 600 mm of 800 mm. Wat de diepte betreft, zijn modellen van 800 tot 1200 mm beschikbaar. De racks uit de APC NetShelter SX, CX en SV series en de EcoStruxure 6U wandbehuizing voor small edge omgevingen en Industry 4.0 toepassingen maken ook deel uit van de promotie.

Terms of participation

Alle resellers met een huidige partnerstatus komen in aanmerking voor de “Fix & Ready” promotie. Resellers en systeemhuizen die nog geen Schneider Electric by APC-partner zijn, kunnen zich via het Schneider Electric Partner Portal aanmelden voor het mySchneider IT Solutions Partner Programma (voorheen APC Partner Programma).

Het partnerprogramma is gericht op value-added resellers, IT-systeemintegrators, managed services providers en datacenterexperts. Het omvat business enablement tools, verkoopondersteuning en resellertraining gericht op complete fysieke IT-infrastructuuroplossingen, waaronder het UPS-portfolio van APC en de software en diensten van Schneider Electric voor serverruimtes en datacenters.

Meer informatie over het partnerprogramma is te vinden op https://www.se.com/myschneider.

Verkopers kunnen gedetailleerde informatie over de afzonderlijke promotionele producten vinden in hun mySchneider partner area.