Panda geeft extra modules weg voor Adaptive Defense 360

Pandy Security viert zijn 30-jarig bestaan en komt voor juli met een “open-up special” voor zijn handelspartners. Het gaat hierbij om bonussen voor de aanschaf van de IT-beveiligingsoplossing “Adaptive Defense 360” voor de extra modules.

De Watchguard-dochteronderneming Panda Security wil de handelspartners graag steunen na de vergrendeling van Corona en biedt een promotie aan voor de IT-beveiligingsoplossing “Adaptive Defense 360” in juli 2020. Bij aankoop van een poolpakket met 50 modules en een looptijd van drie jaar, ontvangen de verkooppartners licenties voor één van de extra modules. Alle Panda-modules kunnen volledig worden geïntegreerd als uitbreidingstools in “Adaptive Defense 360” en gemakkelijk worden bediend en aangepast via het cloudgebaseerde AD360-beheerplatform “Aether”. Elke week is er een andere van de vier modules in de promotie.

De eerste die van 1 tot 10 juli 2020 in de schijnwerpers staat, is de module “Panda Full Encryption”. De encryptie-oplossing voor schijven van pc’s, laptops en servers biedt gecentraliseerd beheer en gedetailleerde rapportage voor extra bescherming van gegevens op eindapparatuur in de zin van het DSGVO.

De module “Gegevenscontrole” is ontworpen om de DSGVO-conforme, gebruikersvriendelijke verzameling van persoonlijke en gevoelige gegevens en de bescherming daarvan mogelijk te maken. Daarnaast wordt documentatie met visualisatie geboden, een waarschuwing in real time bij het uitlekken van gegevens en het snel opvragen van rapporten in geval van verzoeken of te melden ongelukken met gegevens.

Met de “Advanced Reporting Tool” (ART) kunnen met slechts één klik gedetailleerde conclusies worden getrokken uit het IT- en veiligheidsbeheer van de onderneming. Het bevat individueel aanpasbare evaluatieopties – ook op het gebied van compliance en gegevensbescherming. Naast aanvallen en ongewone gedragspatronen moet het ook mogelijk zijn intern misbruik van bedrijfsnetwerken en -systemen op te sporen.

Panda’s “Patch Management” wordt gebruikt om ongepatchte kwetsbaarheden op alle eindapparaten te vinden. Dit instrument is bedoeld om de complexiteit van het beheer van kwetsbaarheden te verminderen door permanente monitoring van ontbrekende patches en mogelijke updates, realtime waarschuwingen en gedetailleerde rapportage. Bovendien biedt het planningsmogelijkheden voor de afzonderlijke versies, ook voor mobiele eindapparaten.

Partners kunnen meer informatie over de Open-Up Special vinden op https://pandainside.de/30-jahre-panda-security/.