Gratis tablets bij Samsung smart tv’s

Om retailers te helpen hun verkoop van smart tv’s aan het einde van het jaar te verhogen, lanceert Samsung een promotie waarbij een gratis tablet wordt aangeboden bij apparaten uit de premium serie.

Als onderdeel van de “Best Together” promotie, kunnen retailers profiteren van de toegenomen vraag met Kerstmis en de verkoop in het premium segment verhogen.

Klanten die tussen 29 november 2013 en 6 januari 2014 een Samsung smart tv uit de premiumserie F7090, F8090, F8590 of F9090 kopen, krijgen een Galaxy Tab 3 7.0 Wi-Fi wit, een Galaxy Tab 3 10.1 Wi-Fi wit of de Galaxy Note 10.1 2014 Edition Wi-Fi wit gratis, afhankelijk van het model.

De actie heeft ook iets in petto voor klanten die geen smart tv willen kopen: Met de bundel, bestaande uit Samsung’s BD-F8909S of BD-F8509S Blu-ray HD-recorder en HD+-module en HD+-kaart voor twaalf maanden, kunnen huidige tv-toestellen worden opgewaardeerd. Naast de ontvangst van HDTV-programma’s bieden de recorders ook de Samsung Smart Hub-interface, waarmee oudere tv-toestellen in Smart TV’s kunnen worden veranderd. Gebruikers krijgen toegang tot apps als Skype, Youtube en diverse video-on-demand diensten en kunnen hun smartphones of tablets via WLAN met het tv-toestel verbinden.

“Het mooiste samen” gaat gepaard met mediareclame van Samsung tijdens de campagneperiode. Dit omvat gedrukte advertenties in vak- en programmabladen, alsmede onlinereclame. Bovendien zal Samsung zijn retailpartners ondersteunen met uitgebreid POS-materiaal zoals flyers, displays, wobblers en posters, en met een tv-spot voor lokale reclameactiviteiten.