TIM officiële 4 en 6 euro top-up verlagingen: hoe ze werken

De voormalige monopolist introduceert twee nieuwe top-up verlagingen die niet onder de “Ricarica+” operatie vallen. Momenteel alleen verkrijgbaar in fysieke winkels

Nieuwe “kleine kortingen” voor TIM’s telefoonherlaadkaarten: de mobiele operator heeft namelijk de nieuwe herlaadkaarten van €4 en €6 geïntroduceerd. Dit is gemeld door MondoMobileWeb, dat meldingen heeft ontvangen van enkele TIM-gebruikers.

Deze opwaarderingen zijn momenteel alleen verkrijgbaar in de fysieke winkels van TIM. Waarschijnlijk zullen zij binnenkort ook verkrijgbaar zijn in het circuit van Lottomatica, dus ook in tabakswinkels, bars en krantenkiosken. Noch de 4 euro herlaadbeurt, noch de 6 euro herlaadbeurt zijn te vinden op de MyTIM-app of op de officiële website van de operator. TIM herziet daarom de herlaadverlagingen, kort nadat het “Operator Attack”-aanbiedingen heeft gelanceerd, bedoeld om gebruikers van andere operatoren aan te trekken, en nadat het de zogenaamde “Ricarica+” heeft gepresenteerd. Op dit moment blijven de oplaadformaten die op de website tim.it kunnen worden geselecteerd echter ongewijzigd.

Ricarica TIM: i tagli disponibili

De oplaadformaten van 5 euro en 10 euro zijn al maandenlang uit de TIM-winkels en uit het Lottomatica-circuit verdwenen. Op dit moment is het dus alleen mogelijk om in TIM-winkels op te waarderen met 4 of 6 euro (waarbij 4 of 6 euro aan verkeer is inbegrepen en geen extra kosten). U kunt 10, 15, 25 of 50 euro opwaarderen op de website van Tim.it. Dan zijn er de Ricarica+ aanbiedingen die echter samen met de opwaardering een betaalde promotie activeren: Ricarica 5+ kost € 5 en biedt samen met een opwaardering van € 4 onbeperkte belminuten en data die tot 23.59 uur de volgende dag kunnen worden gebruikt, terwijl Ricarica 10+ € 10 kost, met een opwaardering van € 9 en onbeperkte belminuten en data biedt tot 23.59 uur de volgende dag.

TIM: nieuwe Operator Attack-aanbiedingen

Een “Operator Attack” is een aanbieding voor wie overstapt van een andere operator (of meerdere operators, maar niet alle) naar een andere operator. In de praktijk worden zij gebruikt om klanten weg te halen bij een specifieke groep concurrenten. TIM heeft onlangs twee van dergelijke aanbiedingen gelanceerd: TIM Supreme 50 GB en TIM Titanium X.

De eerste is bestemd voor degenen die afkomstig zijn van Iliad, Fastweb en alle virtuele operators behalve Kena, ho.Mobile en Lycamobile. Voor €5,99 per maand biedt het onbeperkte belminuten en 50GB aan 4G-data per maand. De tweede is gewijd aan degenen die afkomstig zijn van Wind, Three, Iliad, Fastweb en een virtuele operator, met uitzondering van Kena Mobile, ho.Mobile en Lycamobile). Het kost €9,99 per maand en biedt onbeperkte minuten, onbeperkte sms’jes en 50GB 4G-verkeer per maand.