SD-WAN-beveiligingsoplossing voor zakelijke klanten

Bedrijfsnetwerken worden steeds meer blootgesteld aan aanvallen van buitenaf. Om deze te beschermen brengt telecomprovider 1&1 Versatel nu 1&1 Secure SD-WAN op de markt, een SD-WAN beveiligingsoplossing gebaseerd op firewalls van cybersecurity-expert Fortinet, als onderdeel van een samenwerkingsovereenkomst.

Het snel en flexibel verbinden van verschillende locaties is een van de vele uitdagingen waar bedrijven en IT-afdelingen in alle branches vandaag de dag mee te maken hebben. Maar een goed functionerend netwerk alleen is niet genoeg – het moet ook aan hoge veiligheidsnormen voldoen, zoals blijkt uit de steeds frequentere cyberaanvallen op bekende bedrijven. 1&1 Secure SD-WAN, zegt provider 1&1 Versatel, schept de voorwaarde voor bedrijven om hun netwerk te beschermen tegen bedreigingen. De SD-WAN beveiligingsoplossing is transparant, schaalbaar en biedt uitgebreide rapportage- en controlemogelijkheden.

Met 1&1 Secure SD-WAN wordt een betrouwbaar en zeer efficiënt beheer van alle verbindingen van een bedrijfsnetwerk geboden – of het nu vanuit het gesloten VPN, de cloud, het internet of vanaf mobiele eindapparaten is. Tegelijkertijd wordt het netwerk op betrouwbare wijze beschermd met hoge prestaties van de bedrijfsprocessen en -toepassingen.