Verzekering tegen schermbreuk voor zakelijke notebooks van Toshiba

Toshiba biedt een gratis verzekering tegen schermbreuk aan voor zakelijke notebooks uit de Tecra A10-serie. De actie loopt tot 31 maart 2009.

Om zakelijke klanten meer gemoedsrust te bieden, biedt Toshiba tot 31 maart 2009 een gratis verzekering tegen beeldschermbreuk op notebooks uit de Tecra-, Satellite Pro- en Portégé-serie. De LCD-schermen van notebooks die tijdens de actieperiode worden aangeschaft, zijn dan automatisch verzekerd tegen onopzettelijke schade.

Om aan deze actie deel te nemen, volstaat de standaard garantieregistratie, de verzekering gaat in op de datum van aankoop en loopt gedurende een periode van twaalf maanden. De schade wordt eenmaal per notebook en termijn vergoed, waarbij het defecte beeldscherm wordt gerepareerd of vervangen.

Om een claim in behandeling te kunnen nemen, is het originele aankoopbewijs nodig, evenals de standaard garantieregistratie van Toshiba. Eerst moet de schade per post worden gemeld bij de verzekeringspartner van Toshiba. Details zijn te vinden in de verzekeringsvoorwaarden. Na een positief antwoord van de verzekeringsmaatschappij kan de schade worden gemeld op de betalende hotline 01805/969010 en zal een gratis ophaaldienst ter plaatse worden geregeld. Als alternatief kan de schade ook worden gerepareerd in het dichtstbijzijnde door Toshiba gecertificeerde servicecentrum.

De huidige status van de reparatie kan worden gecontroleerd via de online tool “Reparatiestatus”.