De slimme reiskoffiemachine die ook in het buitenland gebruikt kan worden

Voor diepliefhebbers kan een reis naar het buitenland, naar een camping of in de wildernis een drama zijn, daarom hebben ze deze draagbare espressomachine op batterijen uitgevonden.

Het is een bekend feit dat Italianen dol zijn op koffie. Dit wordt bevestigd door het enorme aantal koffiebars in alle uithoeken van het land en het enorme succes van capsule- en podmachines in de afgelopen jaren. Italianen houden echter niet van de koffie die zij in het buitenland zetten: er is geen vakantie buiten Italië die niet begint met een slechte koffie zodra zij op hun bestemming zijn geland.

Daarom zijn duizenden Italianen naar Amazon gestroomd om Conqueco’s draagbare koffiezetapparaat te kopen, een klein, gemakkelijk te vervoeren en zeer eenvoudig te gebruiken apparaat dat het koffieprobleem in het buitenland oplost, maar dat is niet alles: het is een apparaat dat op batterijen werkt, dus je kunt het gebruiken op het strand, in de bergen, op een camping of ergens anders waar geen stopcontact beschikbaar is. De Conqueco draagbare koffiemachine is ontworpen om te werken met Nespresso of Starbucks  capsules (origineel of compatibel) (zelfs ginseng koffie en dergelijke, zolang de capsule maar de juiste maat heeft). Hier leest u hoe het werkt.

Conqueco koffiezetapparaat: hoe het werkt

De bediening van het Conqueco draagbare koffiezetapparaat is absoluut intuïtief. Het apparaat ziet eruit als een compacte cilinder, die veel weg heeft van een thermosfles: je doet het water in het bovenste gedeelte, en de koffiecapsule in het onderste gedeelte.

In het midden zit het klepje van de lithium-ion batterij, drie LED’s die de werking aangeven en een enkele aan/uit-knop.

Nadat u het water en de capsule hebt geplaatst, drukt u op de knop: als het geplaatste water al heet is, duurt het een paar seconden voordat de koffie naar buiten komt, anders heeft het apparaat een paar minuten nodig om het op te warmen (het heeft een interne thermostaat in het reservoir). Zo niet, dan duurt het een paar minuten voordat het water is opgewarmd (het heeft een interne thermostaat in het reservoir), zodat u de koffie direct in het kopje kunt gieten dat als onderkap fungeert, of in een klein kopje.

Het echt handige van Conqueco’s koffiezetapparaat is dat het op batterijen kan werken, aangesloten op het stopcontact of zelfs in de auto, dankzij de 12V-aansluiting voor de sigarettenaansteker die in de verpakking zit. Het is dus het ideale reisapparaat voor liefhebbers van deep L.

Conqueco Koffiezetapparaat: hoeveel kost het

Het draagbare koffiezetapparaat van Conqueco is een kwalitatief goed en robuust product dat doet wat het belooft: overal ter wereld koffie, zelfs zonder elektriciteit.

De prijs van dit apparaat is in overeenstemming met de kenmerken en de kwaliteit van de materialen: op Amazon is het te koop voor 110 euro en het is Amazon’s Choice onder de draagbare koffiemachines, met meer dan 2000 beoordelingen, de meeste positief en geverifieerd.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht op Amazon en/of andere e-commerce. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.