Amazon Prime Student: hoe je je aanmeldt en de dienst voor de helft van de prijs gebruikt

Amazon denkt ook aan universiteitsstudenten met Prime Student: alle voordelen van Prime met 90 dagen gratis en een abonnement voor de helft van de prijs

Amazon heeft een Prime-abonnement met korting gewijd aan universiteitsstudenten. Door zich aan te melden bij Prime Student krijgen jongeren toegang tot alle voordelen van Prime met een gratis proefperiode van 3 maanden en vervolgens een abonnement van slechts 18 euro per jaar.

Naast het Prime-programma kunnen klanten met een Amazon-account zich aanmelden voor Prime Student, dat naast snelle en onbeperkte bezorging een reeks voordelen biedt zoals toegang tot Prime Video en alle andere streamingdiensten, waaronder Prime Music, Prime Reading, Twitch Prime en Amazon Photos. Daarnaast krijgen studenten toegang tot Lightning Deals, Prime Day-kortingen en andere exclusieve aanbiedingen. De gratis gebruiksperiode van 90 dagen wordt gesponsord door Microsoft Surface: als je je aanmeldt bij Amazon Prime Student, krijg je tot 10 procent korting op de Surface-producten van het bedrijf uit Redmond.

Amazon Prime Student: hoe aanmelden

Alle studenten die in Italië zijn ingeschreven voor een universitaire opleiding of een equivalent daarvan, kunnen zich aanmelden voor het Prime Student-programma. Hiervoor moet je een Amazon-account hebben, inloggen met je inloggegevens en een bewijs overleggen dat je een student op aanvraag bent. Als u uw academische e-mailadres gebruikt om uw inschrijving voor een universitaire cursus te bevestigen, wordt uw Prime Student-abonnement onmiddellijk geactiveerd.

Als u geen geldig academisch e-mailadres in het VK hebt, moet u een procedure volgen om te bevestigen dat u in aanmerking komt. Studenten die ouder zijn dan 18 moeten hun inschrijvingsbewijs van de universiteit vanaf hun Amazon-account e-mailen naar [email protected]. Zorg ervoor dat de cursus, de naam van de student en het jaar van geldigheid duidelijk zichtbaar zijn. Als je registratie wordt geaccepteerd, stuurt Amazon je binnen 3 tot 5 werkdagen een e-mail met een directe link om je registratie voor Prime Student te voltooien.

Schrijf je in voor Amazon Prime Student en begin er nu mee

Amazon Prime Student: hoeveel kost het en wat zijn de voordelen

Als je je eenmaal hebt geregistreerd, moet je een geldige creditcard invoeren als een van de betaalmethoden in je e-mailadres. Universiteitsstudenten zullen de eerste 90 dagen gratis gebruik kunnen maken van Prime Student, waarna het jaarabonnement automatisch voor de halve prijs wordt verlengd: alle Prime-voordelen voor slechts 18 euro per jaar in plaats van 36 euro. Voor het einde van de proefperiode kunt u Prime Student op elk gewenst moment deactiveren door naar uw accountinstellingen te gaan en de optie voor automatische verlenging te deactiveren.

Na het afstuderen of aan het einde van het vierde lidmaatschapsjaar, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet, wordt uw Prime Student-lidmaatschap automatisch beëindigd. De gebruiker wordt dan een volwaardige Prime-klant en betaalt het abonnement voor 36 euro per jaar of 3,99 euro per maand.

Ontdek alle voordelen van een Amazon Prime Student-klant

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. Als u een aankoop doet via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.