Huis > W > Waar Kun Je Het Beste Je Iphone Verkopen?

Waar kun je het beste je iPhone verkopen?

Er zijn verschillende plekken waar je jouw iPhone kan inleveren. Zo kan je bijvoorbeeld terecht bij een marktplaats of bij een gespecialiseerde inkoper. Het voordeel van een marktplaats, is dat je zelf de prijs kan bepalen. Je moet dan natuurlijk nog wel een betrouwbare koper voor dat bedrag zien te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat krijg je voor een oude iphone?

Ook kun je een oud toestel opgeven voor Apples recycleprogramma. Apple gaat na wat je smartphone of apparaat waard is. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled. Je kan je oude iPhone ook inleveren in elke Apple Store in Nederland, waarna je direct een waardebon overhandigd krijgt. Men kan zich ook afvragen: waar kan ik mijn oude iphone verkopen? Heb je geen zin om je toestel aan een particulier te verkopen, dan kun je ook je iPhone inruilen voor geld. Je kunt bij Apple terecht en krijgt dan een kortingsbon voor je volgende aankoop. Meestal levert het niet zoveel op. Je kunt beter terecht bij partijen die refurbished iPhones aanbieden.

Dienovereenkomstig, wat is de levensduur van een iphone?

De gemiddelde levensduur van een iPhone is ongeveer twee tot drie jaar. Dit kan echter variƫren, afhankelijk van hoe de telefoon wordt gebruikt en hoe goed hij wordt onderhouden. Welke iPhone wordt niet meer geupdate? De iPhone 5C wordt niet langer bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is mijn iPhone 5 nog waard?

De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt. Waar kan ik het beste mijn telefoon verkopen? 5 websites om je oude iPhone of Android smartphone te verkopen

  • #1 Rebuy. ReBuy behoort tot een van de meer bekendere websites waar je smartphones kunt verkopen voor geld.
  • #3 WeBuyIt.
  • #4 Verkoop Je Mobiel.
  • #5 Tele 2.

Is mijn oude iPhone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig! En nog een vraag, wat is mijn iphone 10 waard? Aangenomen dat u vraagt naar de doorverkoopwaarde van een iPhone 10:
De doorverkoopwaarde van een iPhone 10 hangt af van de staat van de telefoon, de opslagcapaciteit en andere factoren. Over het algemeen kan een iPhone 10 in goede staat met 64 GB opslagruimte worden verkocht voor ongeveer 400 dollar.

Dienovereenkomstig, wat krijg je voor je oude telefoon?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de telefoon die je hebt en de telefoon waarnaar je een upgrade uitvoert. Als je van een iPhone naar een nieuwere iPhone gaat, krijg je een tegoed voor je oude telefoon. Het tegoed kan worden gebruikt voor de aankoop van je nieuwe telefoon of voor de servicerekening van je provider. Als je van een Android-telefoon naar een iPhone gaat, krijg je geen tegoed voor je oude telefoon.

Door Yasmin

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn iPhone met de tv? :: Wat moet je doen als je iPhone niet meer aan gaat?
Handige links