Huis > W > Welke Podcast App Voor Iphone?

Welke podcast app voor Iphone?

De beste iOS Podcast Apps
  • Apple Podcast. De podcast app waarmee je misschien al wel bekend bent is de Apple Podcast app.
  • Overcast. Overcast is niet zomaar een podcast app en dat merk je eigenlijk meteen wanneer je door de opties bladert.
  • Pocket casts (Shiftyjelly)
  • Stitcher.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke podcast app Samsung?

Onze betaalde favoriet is in ieder geval Pocket Casts, maar geef je liever geen geld uit aan android podcast apps, dan raden we je Podcast en Radio Addict aan.
Mensen vragen ook: hoe luister je podcast in de auto?
Optie 1 Bluetooth verbinding
  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!

Kan je podcast offline luisteren Spotify?

Ja, je kunt podcasts offline beluisteren op Spotify. Daarvoor moet je eerst de podcastafleveringen die je offline wilt beluisteren downloaden. Hiervoor open je de podcast in Spotify en klik je op het tabblad "Episodes". Klik vervolgens op de knop "Downloaden" naast de afleveringen die je wilt downloaden. Zodra de afleveringen zijn gedownload, kun je ze offline beluisteren. Hoe werkt podcast luisteren? Podcasts zijn audiobestanden die meestal deel uitmaken van een serie. Ze kunnen worden gedownload van internet en afgespeeld op een computer of mobiel apparaat.
Podcasts zijn meestal gratis, en op veel platforms kunnen gebruikers zich abonneren op hun favoriete shows. Dit betekent dat nieuwe afleveringen automatisch naar het apparaat van de gebruiker worden gedownload zodra ze beschikbaar zijn.
Podcasts kunnen op verschillende apparaten worden afgespeeld, waaronder smartphones, tablets en computers. Er zijn ook speciale podcastspelers, die ontworpen zijn om het luisteren naar podcasts gemakkelijker en efficiënter te maken.
De meeste podcasts zijn beschikbaar via populaire platforms zoals iTunes, Spotify en Stitcher. Sommige podcasts zijn echter alleen beschikbaar via de website van de maker van de show.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Welke podcast app past bij mij?

Op Android is Pocket Casts eigenlijk de beste keuze. Pocket Casts focust heel erg op curatie. Sterker nog, waar alle andere apps in dit artikel openen op je bibliotheek, opent Pocket Casts standaard op de ontdekken tab. Ze hebben allerlei categorieën met gecureerde content en daar zitten hele goede dingen tussen.
Hoe podcast beluisteren op iPhone?
Hoe kan ik podcasts gaan beluisteren op mijn iPhone, iPad of iPod touch? In de Podcasts-app voor iOS vind je via de symbolen onder in het scherm snel en gemakkelijk populaire en aanbevolen podcasts. Als je je wilt abonneren op een podcast, tik je op 'Abonneer' op de pagina van die podcast.

Hoe maak je een eigen podcast?

Voor het opnemen en bewerken van een podcast zijn er verschillende soorten software. Gratis podcast programma's zijn Audacity of Garageband (Apple). Hiermee kun je makkelijk audio opnemen en bewerken. Adobe Audition is bijvoorbeeld een zelfstandig en uitgebreid programma om podcasts mee te bewerken.
Mensen vragen ook: wat zijn leuke podcasts voor vrouwen? Er zijn veel geweldige podcasts voor vrouwen, maar enkele van onze favorieten zijn The Glorious Table, The Broad Experience en The Confidence Code for Girls. The Glorious Table is een podcast over geloof, eten en vriendschap, en wordt gepresenteerd door drie vrouwen die gepassioneerd zijn over het delen van hun verhalen en het contact met andere vrouwen. The Broad Experience is een podcast over de unieke uitdagingen voor vrouwen op de werkvloer en wordt gepresenteerd door Ashley Milne-Tyte. The Confidence Code for Girls is een podcast die meisjes helpt zelfvertrouwen op te bouwen en hun volledige potentieel te bereiken, en wordt gepresenteerd door Katty Kay en Claire Shipman.

Hoeveel mensen luisteren naar de Zelfspodcast?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren kan afhangen, waaronder wanneer de vraag wordt gesteld en welke gegevens beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld, per december 2018 vermeldt iTunes de podcast Self met 874 beoordelingen en een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren, wat zou kunnen suggereren dat een redelijk aantal mensen naar de podcast luistert en ervan geniet. Het is echter moeilijk om precies te zeggen hoeveel mensen naar de podcast als geheel luisteren, aangezien iTunes alleen gegevens verstrekt over beoordelingen en recensies, niet over het totale aantal luisterbeurten. Bovendien is Self podcast ook beschikbaar op andere platforms zoals Stitcher en Spotify, dus de beoordelingen in iTunes zijn niet noodzakelijk representatief voor het totale publiek van de podcast. Daarom is het moeilijk om definitief te zeggen hoeveel mensen naar de podcast Self luisteren.

Door Bathsheeb

Vergelijkbare artikelen

Hoe download ik Windows 7? :: Hoe speel ik muziek af op mijn telefoon?
Handige links