Huis > W > Welke App Voor Chromecast Iphone?

Welke app voor Chromecast iPhone?

Niet elke iPhone in de kamer hoeft Google Home app te hebben

Wat velen niet weten, is dat je Chromecast ook gewoon kunt gebruiken zonder de Google Home app op je iPhone als deze al is ingesteld. Je gebruikt de Google Home app eigenlijk alleen voor het instellen van je Chromecast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?

Je Samsung (of andere Android-telefoon) verbinden met je tv

Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn.
Waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?
Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken.

Waarom kan ik kijk niet casten?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet in staat bent om een blik te werpen:
1. De view is misschien niet castbaar. Sommige weergaven, zoals de statusbalk, kunnen niet gecast worden.
2. De view is misschien wel castbaar, maar de cast werkt niet. Dit kan zijn omdat de view zich in een andere activiteit bevindt dan die van waaruit je cast, of omdat de view niet zichtbaar is.
3. De view kan gecast kunnen worden en de cast kan werken, maar de view kan niet zichtbaar zijn op de cast. Dat kan zijn omdat het zicht buiten beeld is, of omdat het zicht wordt verduisterd door andere zichten. Waarom kan ik niet meer streamen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer kunt streamen. Een mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet snel genoeg is om streaming te ondersteunen. Een andere mogelijkheid is dat u uw datalimiet voor de maand hebt bereikt en dat uw serviceprovider uw verbinding afknijpt. Tot slot is het mogelijk dat de site of dienst waarvan u probeert te streamen technische problemen ondervindt.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

En nog een vraag, waarom kan ik niet streamen naar mijn tv?

Controleer of uw apparaat en de tv verbonden zijn met hetzelfde thuisnetwerk. Controleer ook of de tijd op uw apparaat en de tv correct is ingesteld. Als de tv verbonden is met een netwerk: Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
Dienovereenkomstig, kan niet casten naar smart tv?
Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik airplay op mijn samsung tv?

Welke apparaten ondersteunen AirPlay? Airplay 2 is alleen te gebruiken met een Apple product. Het kan niet gebruikt worden op een Android of Windows apparaat.
En nog een vraag, wat heb je nodig voor airplay? Om audio naar een AirPlay-apparaat te streamen, hebt u een iOS-apparaat met iOS 4.3 of hoger en een compatibele AirPlay-ontvanger nodig.

Welke tv ondersteunt Apple AirPlay?

De meeste Apple TV's ondersteunen AirPlay. Om te controleren of uw tv AirPlay ondersteunt, gaat u naar Instellingen > AirPlay. Als u het AirPlay-pictogram ziet, ondersteunt uw tv AirPlay.

Door Neville Mackey

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Bluetooth verbindingen tegelijk iPhone 11? :: Hoe verbind je telefoon met speaker?
Handige links