Huis > W > Wat Kun Je Met Cortana?

Wat kun je met Cortana?

Cortana is de persoonlijke productiviteitsassistent van Microsoft waarmee u tijd kunt besparen en u kunt concentreren op wat het belangrijkst is. Selecteer om te beginnen het Cortana-pictogram op de taakbalk. Als u niet zeker weet wat u moet zeggen, vraag dan "Wat kunt u doen?"

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je doen met Cortana?

U kunt het gebruiken als een zoekprogramma. Uw lokale bestanden, systeeminstellingen, het web, de OneDrive-cloudopslag van uw Microsoft-account en de Windows Store staan allemaal op één plek.

Heb je Cortana nodig?

Cortana voor Windows is beschikbaar in bepaalde regio's en landen. Als Cortana niet beschikbaar is voor uw Windows-apparaat, kunt u nog steeds zoeken naar bestanden op uw apparaat in het zoekvak op de taakbalk. Cortana is ook beschikbaar op andere platforms, zoals Android en iOS, in bepaalde markten.
Waarom Cortana?
Cortana heeft beperkte regio- en taalondersteuning.

Cortana Support verbeterd en zijn er minder beperkingen. Dit is een Microsoft beperking van de applicatie. Opmerking: Dell heeft geen controle over de regionale functionaliteit van Cortana, dit is een Microsoft-supportbeslissing.

Vervolgens, wat is dat praten met cortana?

Het antwoord op deze vraag is een beetje technisch, maar in wezen praat Cortana met de Windows Search Indexer, dat is een service die op de achtergrond draait en uw bestanden indexeert zodat ze gemakkelijk kunnen worden doorzocht. Wanneer u Cortana een vraag stelt, gebruikt ze de indexer om relevante resultaten te zoeken. Hoe zet je Cortana aan in Windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren om Cortana in te schakelen in Windows 10.
De eerste manier is om in het zoekvak op de taakbalk te klikken. Dit zal het Cortana-venster openen waar u uw vraag of verzoek kunt typen.
De tweede manier is om "Hey Cortana" te zeggen als je een microfoon hebt ingesteld. Dit zal het Cortana-venster openen zodat u uw vraag kunt stellen.
De derde manier is om op het pictogram Cortana in het menu Start te klikken. Hiermee opent u het Cortana-venster waarin u uw vraag of verzoek kunt typen.

Gerelateerde artikelen

Wat is Cortana niet beschikbaar voor jouw regio?

Als het land is ingesteld op de Verenigde Staten, dan is de schermtaal ingesteld op Engels. Om te controleren of de instellingen correct zijn, opent u de instellingen.

Hoe kom ik van Edge af?

Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop.
Bovendien, welke programma's kan ik verwijderen windows 10?
Typ in het zoekvak op de taakbalk Configuratiescherm en selecteer dit in de zoekresultaten. Selecteer Programma's > > Programma's en onderdelen. Houd de naam ingedrukt van het programma dat je wilt verwijderen (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Verwijderen of Verwijderen/Wijzigen.

Mensen vragen ook: is groove muziek gratis?

Microsoft Groove Muziek is een gloednieuwe app in Windows 10. Voeg uw MP3's toe aan OneDrive en gebruik de app Groove Muziek om uw nummers ook gratis af te spelen op andere apparaten, zoals pc's, tablets, Windows Phone en Xbox.
Kan taal voor spraak niet instellen? Als u problemen hebt met het instellen van de taal voor spraak, kunt u een paar dingen proberen. Controleer eerst of de taal die u probeert in te stellen wordt ondersteund door de spraaksynthese-engine die u gebruikt. Niet alle engines ondersteunen alle talen. Als de taal die u probeert te gebruiken wordt ondersteund, probeer dan de taalcode in te stellen in de configuratie van de engine. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de taalcode in te stellen in de regionale instellingen van het besturingssysteem.

Dus, kan ik zonder microsoft edge?

Ja, u kunt zonder Microsoft Edge. Er zijn verschillende alternatieve browsers beschikbaar die vergelijkbare of grotere functionaliteit bieden. Als u Windows 10 gebruikt, is Edge echter de standaardbrowser en vindt u het misschien moeilijk om deze volledig van uw systeem te verwijderen.

Door Janyte Sciascia

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede RAM geheugen? :: Wat is een hoge frequentie?
Handige links