ENO geeft dealerkorting op Philips miniprojector

De Picopix Beamer PPX 2450, een pocketprojector van Philips, kan door Eno-partners als demonstratie-unit tegen een gereduceerde prijs worden aangeschaft. Daarbij komt nog de gratis fooi.

Het samen bekijken van foto’s of films op een smartphone of ander mobiel apparaat is tegenwoordig bijna gemeengoed. Soms kan het echter vermoeiend zijn om met meerdere mensen over een toestel gebogen te zitten om iets te zien en te horen.

Philips biedt een oplossing met de Picopix Beamer PPX 2450 zakprojector. De heldere miniprojector projecteert gegevens van een notebook, smartphone of rechtstreeks van het interne geheugen. Volgens de fabrikant is de beeldkwaliteit zeer goed, zelfs in kamers die niet helemaal donker zijn. Bovendien is het geluid helder en gemakkelijk te verstaan.

Om wederverkopers in staat te stellen zichzelf en hun klanten van de kwaliteit te overtuigen, geeft distributeur Eno een korting voor persoonlijk gebruik op het Picopix 2450-model voor demonstratie-units. Bovendien zijn er bijpassende gratis cadeau tip flyers. |sm