Fujitsu’s deelnamecampagne voor dealers

Fujitsu partners kunnen nu hun creativiteit de vrije loop laten. De fabrikant vraagt om eigen notebookontwerpen. En bovendien valt er in de campagne veel te winnen.

Als onderdeel van de campagne voor de nieuwe Lifebook E-Line notebooks roept Fujitsu zijn partners op om een zogenaamde channel notebook te configureren. De meest populaire configuratie zal aan de portefeuille van de fabrikant worden toegevoegd. Fujitsu stelt een configurator beschikbaar op een speciale website, met behulp waarvan elke partner de notebook kan configureren waarvan hij verwacht dat deze de beste verkoopkansen zal hebben. Partners kunnen vrij de kenmerken van het toestel bepalen, zoals schermgrootte, RAM-geheugen of de gewenste prijs.

Opleiding inbegrepen

Naast de configurator biedt de nieuwe campagnesite ook gedetailleerde informatie en webgebaseerde, interactieve training over de E-Line en Microsoft-besturingssystemen. De eerste 150 deelnemers die ook de opleiding met succes afronden, ontvangen een luidsprekersysteem van hoge kwaliteit. Onder alle dealers die zowel de configurator als de training met succes hebben doorlopen, worden ook drie van de toekomstige channel notebooks verloot.

Als onderdeel van de marketingactiviteiten kunnen partners via de campagnepagina ook demosystemen verkrijgen en zo hun klanten overtuigen van de voordelen van de nieuwe E-Line.

Wat de E-Line kan doen:

Daarnaast biedt de Lifebook E-Line zelf zeer goede verkoopargumenten. De modellen, die beschikbaar zijn als 15,6-inch, 14-inch en 13,3-inch notebooks, zijn ontworpen om de complexiteit van IT-apparatuur in het bedrijf te verminderen. Alle drie de categorieën apparaten maken gebruik van identieke componenten, zoals dezelfde voedingen, module slots, poort replicators, toetsenbord lay-outs, alsmede moederborden met dezelfde drivers, BIOS en bit image. Extra componenten zoals een tweede batterij, een tweede harde schijf, een beamer (bay projector), een super multi-DVD drive of een Bluray brander zijn ook geschikt voor elk model van de E-Line dankzij de identieke module bay. Ondanks de modulairsleuf worden de toestellen gekenmerkt door een zeer slank ontwerp dat begint bij 20 millimeter. |sl