Cisco promoveert Michael Ganser

Michael Ganser neemt de functie van Senior Vice President Central Europe bij Cisco over en staat daarmee aan het hoofd van de nieuw opgerichte economische zone “Central Europe” van Cisco.

De benoeming van Michael Ganser tot Senior Vice President Central Europe bij Cisco vond plaats in het kader van de nieuwe regionale structuur in drie geografische eenheden: Noord- en Zuid-Amerika, Europa met Midden-Oosten en Afrika, en Azië met de Stille Oceaan. De reorganisatie werd reeds in mei aangekondigd door CEO John Chambers.

De pas opgerichte economische Cisco-zone “Centraal-Europa” omvat in totaal 17 landen als onderdeel van de EMEA-regio. Duitsland wordt de sterkste markt van de groep onder leiding van Carlo Wolf. “Met de nieuwe regio sluiten wij beter aan bij de globaliseringsinspanningen van onze klanten en ondersteunen wij de waardeketen Oost-West, in zowel grote als kleine landen. De geografische herschikking geeft ons een nog grotere focus op de behoeften van onze partners en klanten,” legt Ganser uit.

Michael Ganser heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie en werkt al zo’n 15 jaar voor Cisco. In die periode is hij als manager actief geweest in meer dan 20 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Als CEO van Cisco in Duitsland sinds augustus 2005, ontwikkelde hij de locatie tot de op één na grootste markt voor Cisco wereldwijd.