Mitel breidt EMEA-leiderschapsteam uit

Twee nieuwe gezichten zijn toegetreden tot het EMEA-leiderschapsteam van Mitel. De communicatieprovider wil in Europa gas geven en zijn activiteiten op het gebied van cloudmigratie en on-site versterken. Een van de functies is nieuw gecreëerd, de andere ingevuld.

Na een periode bij kassasysteemspecialist NCR keert Thomas Veit terug naar het TC- en UC-kamp. Hij wordt Regional Vice President bij Mitel en zal in deze rol verantwoordelijk zijn voor de regio’s Nordics, Benelux, Spanje, Italië, Midden-Oosten, CIS en Oostenrijk/CEE. Veit kent de TC/UC-markt al vanuit leiderschapsposities in EMEA, bijvoorbeeld bij Unify, Avaya en Cisco.

Groeimarkt Frankrijk

Christophe Chamy is nieuwe algemeen directeur van Mitel Frankrijk.

Christophe Chamy is nieuwe algemeen directeur van Mitel Frankrijk.

In een poging om een van de belangrijkste EMEA-groeimarkten van Mitel aan te boren, is Christophe Chamy benoemd tot Managing Director van Mitel Frankrijk. Chamy, voormalig verkoopdirecteur van Mitel Frankrijk, zit al meer dan 20 jaar in de IT-industrie. Van hem wordt verwacht dat hij de migratie van eindklanten en channelpartners naar de cloud ondersteunt en het groeiende aandeel van Mitel in de on-site business laat groeien. Der Manager wird Nachfolger von Bernard Etchenagucia.

Veit und Chamy gehören zum Team von Jeremy Butt, Senior Vice President International, das zudem aus folgenden Mitgliedern besteht:

  • Richard Roberts, Vice President UK, Ireland and South Africa
  • Manuel Ferre-Hernandez, Geschäftsführer Mitel Deutschland
  • Ulrich Blatter, Geschäftsführer Mitel Schweiz