Arrow en Snyk tekenen EMEA-distributieovereenkomst

Arrow heeft de ondertekening aangekondigd van een pan-Europese distributieovereenkomst met Snyk, een ontwikkelaar-eerst beveiligingsleverancier. Snyk-oplossingen bieden ontwikkelaars verlichting en beveiligingsteams zichtbaarheid en controle.

Vanaf nu zijn de Snyk-oplossingen beschikbaar bij Arrow. De aanpak van Snyk biedt softwareontwikkelaars een basis voor bedrijfsbeveiliging door een snelle en veilige softwareontwikkeling mogelijk te maken en daarmee de risico’s te minimaliseren, aldus de leverancier. De oplossingen integreren met de bestaande workflows en tools van ontwikkelaars en zorgen voor veiligheid in het ontwikkelingsproces en de rechten van toepassingen door kwetsbaarheden te identificeren en te rapporteren en eenvoudige, geautomatiseerde oplossingen te bieden.

“Deze overeenkomst versterkt ons aanbod in het DevOps-segment door de integratie van developer-first security, dat wil zeggen beveiliging die in de eerste plaats gericht is op ontwikkelaars en moeiteloos kan worden geïntegreerd met technologieën voor cloud-toepassingen. Ons schaalbare DevOps-portfolio komt ten goede aan onze managed service providers, resellers en onze systeemintegratieklanten en verbetert de productiviteit en beveiliging gedurende de gehele productlevenscyclus”, zegt Alexis Brabant, vice president of sales voor Arrow’s Enterprise Computing Solutions business in EMEA.

Guy Podjarny, oprichter en president van Snyk voegt daaraan toe: “Developer-first security legt de beveiliging in handen van ontwikkelaars. De oplossing helpt hen gerelateerde kwesties en problemen te beheren door ze te integreren in hun workflows en tools. Tegelijkertijd geeft het beveiligingsteams de zichtbaarheid en controle die ze nodig hebben. Cloud en DevOps vereisen dat ontwikkelaars een centrale rol innemen in bedrijfsbeveiliging, en met de juiste tools en aanwezigheid kunnen ze bedrijven helpen veilig en efficiënt te groeien.”

Gelijk aan de DevOps-gemeenschap is Developer-First Security ontworpen voor het delen van applicatiebeveiliging tussen Dev-, Sec- en Ops-teams om samenwerking, snelheid en beveiliging te ondersteunen in alle teams, processen en benaderingen van oplossingen.