Nozomi Networks breidt Advantage-partnerprogramma uit

Met de update van het Advantage-partnerprogramma wil Nozomi partners in staat stellen om te profiteren van de grote vraag naar OT- en IoT-beveiligingsoplossingen. De fabrikant ondersteunt hen bij verkoop en marketing, met trainingen en hogere marges.

Nozomi Networks vereenvoudigt en actualiseert het Advantage-partnerprogramma om extra voordelen voor partners te creëren. De Amerikaanse fabrikant is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor operationele technologie (OT) en het Internet of Things (IoT).

Voordelen voor channelpartners zijn onder meer hoge marges, pre-sales, go-to-market-tools en -programma’s, verbeterde training en certificeringen, gestroomlijnde processen voor registratie en dealbescherming, en demo-accounts voor zijn Vantage SaaS-product.

“Met de toenemende convergentie van netwerken en de toenemende intensiteit van cyberaanvallen is de vraag naar de OT- en IoT-beveiligingsoplossingen van Nozomi Networks enorm toegenomen”, aldus Stephen Driggers, chief revenue officer bij Nozomi. “Het Advantage-programma rust onze trouwe partners uit met de middelen en stimulansen die ze nodig hebben om in te spelen op de grote vraag.”

Nozomi’s kernproducten

Als specialist in OT- en IoT-beveiliging en -zichtbaarheid biedt Nozomi verschillende oplossingen. Het vlaggenschip van de reeks is de SaaS-applicatie Vantage. De oplossing zorgt voor transparantie in netwerken en beschermt een willekeurig aantal bedrijfsmiddelen.

De Central Management Console (CMC) consolideert OT- en IoT-risicomonitoring op gedistribueerde locaties, aan de rand of in de publieke cloud. Organisaties kunnen de CMC integreren in hun IT-beveiligingsinfrastructuur om workflows te stroomlijnen en sneller op bedreigingen te reageren.

In de Guardian-oplossing combineert Nozomi mogelijkheden voor asset discovery, netwerkvisualisatie, beoordeling van kwetsbaarheden en detectie van bedreigingen. Guardian deelt de verzamelde gegevens met Vantage en de CMC.

Over Nozomi

Het internationale hoofdkantoor van Nozomi bevindt zich in San Francisco, en het Europese hoofdkantoor in Mendrisio, Zwitserland. Er zijn andere kantoren over de hele wereld; in Duitsland is er een kantoor in München. Als Senior Director of Global Channel Sales leidt Ivan Foreman vanuit Londen de wereldwijde kanaalactiviteiten.

De fabrikant richt zich met zijn producten vooral op grote en middelgrote bedrijven. In de tussentijd worden deze alleen verkocht via gespecialiseerde handelspartners. De distributeur in Duitsland is Exclusive Networks.