Logicalis breidt hybride cloud-aanbod uit

De IT-dienstverlener en managed service provider Logicalis neemt Orange Networks over. Het bedrijf verwacht dat de overname zijn cloudportfolio zal uitbreiden en de markttoegang zal verbeteren.

De IT-dienstverlener Logicalis breidt zijn hybride cloudaanbod uit door de overname van Orange Networks. Het overgenomen bedrijf is een Microsoft Gold Partner met competenties in de segmenten Application Development, Cloud Platform, Cloud Productivity, Datacenter en Windows and Devices.

De overname is een aanvulling op Logicalis’ portfolio in Modern Infrastructure, Secure Workplace, Application Modernisation, Cloud Security en Compliance. Het zal zich met name richten op Azure-diensten en Office 356.

Christian Werner, CEO bij Logicalis.

Christian Werner, CEO bij Logicalis.

“Steeds meer klanten wenden zich tot de hybride cloud om hun bedrijven klaar te stomen voor de digitale transformatie,” zegt Christian Werner, CEO bij Logicalis. Hij benadrukt het potentieel van samenwerking als volgt: “Microsoft-technologieën rond Azure of Office 365 zijn de drijvende kracht achter deze ontwikkeling. Met de expertise van Orange Networks breiden we ons product- en dienstenportfolio uit.”