Citrix past partnerprogramma en beloningen aan

Gerichte activiteiten worden in de toekomst beter beloond. De fabrikant zal leads in de toekomst ook meer belonen. Ook zal er in de toekomst meer geld beschikbaar zijn voor marketingontwikkeling

Citrix heeft updates van het partnerprogramma en bonussen aangekondigd.

De nieuwe bonussen belonen enerzijds het identificeren van potentiƫle nieuwe klanten (leads) en anderzijds verkoopsuccessen bij nieuwe en bestaande klanten.

Daarnaast introduceert Citrix het nieuwe Strategic Development Fund voor zijn Citrix Solution Advisors (CSA’s) en kanaalpartners. Vanaf juli 2016 vervangt dit de bestaande marketingondersteuningsprogramma’s voor zijn partners in de EMEA-regio. Het nieuwe fonds is bedoeld om meer vraag van middelgrote bedrijven te genereren.

Nieuw partnerprogramma

Op 9 mei lanceert Citrix het Net New Partner Sourced Programme. Het is ook bedoeld om partners te belonen voor nieuwe leads. Ook hier ligt de nadruk op klanten uit het MKB. Hier krijgen partners een directe korting van zeven procent. Deze nieuwe bonus komt bovenop de bonussen zoals Specialist CAR Plus en Opportunity Registration for Networking. Onafhankelijk van elkaar zullen partners beloningen blijven ontvangen voor de verkoop van oplossingen in alle marktsegmenten via het Citrix Advisor Rewards programma. Dankzij de innovaties ontvangen resellers uitbetalingen die kunnen oplopen tot tien procent. Dit was niet mogelijk met de vorige programma’s.

Eenvoudig

In antwoord op feedback van partners vereenvoudigt de fabrikant het CAR-programma en optimaliseert hij de registratie van incentives.

Kimberly Martin, vice president bij Citrix: “Met het vernieuwde programma richten we ons op het middensegment van de markt. Met de huidige wijzigingen bieden wij onze partners voor de tweede keer dit jaar belangrijke verbeteringen, met name op het gebied van groei, winst en voorspelbaarheid. Dit geldt vooral voor de partners die zich richten op het middensegment van de markt.”